11.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSportFotbalZlatan Ibrahimovic, înapoi la AC Milan! Ce funcție va ocupa suedezul

Zlatan Ibrahimovic, înapoi la AC Milan! Ce funcție va ocupa suedezul

La jumătate de an după ce s-a retras din activitate, fostul atacant suedez Zlatan Ibrahimovic a revenit la AC Milan, unde va ocupa funcția de consilier.

Legendarul jucător suedez a fost numit partener operaţional al fondului american de investiţii RedBird Capital, care este proprietarul grupării milaneze.

Ibrahimovic va colabora cu echipa globală de investiţii a fondului şi va sprijini portofoliul de investiţii al companiei în sport, media şi divertisment.

„Sunt extrem de recunoscător să mă alătur atât lui RedBird, cât şi lui AC Milan în aceste roluri importante şi influente. Aştept cu nerăbdare să contribui la activităţile lor de investiţii în sport, media şi divertisment”, a spus Ibrahimovic.

În calitate de consilier al lui Milan, el va juca un rol activ în operaţiunile sportive şi de afaceri şi se va ocupa de asemenea de dezvoltarea jucătorilor şi promovarea brandului global al clubului.

Zlatan Ibrahimovic a jucat în două perioade, 2010-2012 şi 2020-2023, pentru AC Milan, cu care a fost de două ori campion al Italiei.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Ciocniri violente între poliția georgiană și manifestanți la Tbilisi

Poliţia georgiană a folosit forţa marţi împotriva manifestanţilor de la Tbilisi, unde mii de persoane s-au adunat pentru a treia săptămână ca să protesteze...

ONU încearcă să împiedice “o tragedie fără margini” în oraşul Rafah

Responsabilul ONU pentru situaţii umanitare de urgenţă Martin Griffiths a avertizat marţi, într-o declaraţie, că o operaţiune la sol a armatei israeliene în oraşul...

Zelenski se precipită: Ucraina are nevoie de “o accelerare semnificativă” a livrărilor de armament

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marţi seara că Ucraina are nevoie de "o accelerare semnificativă" a livrărilor de armament de la partenerii săi...
Ultima oră
Pe aceeași temă