7.3 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeSportFotbalVinicius Junior și-a decis viitorul! Ce se întâmplă cu starul lui Real...

Vinicius Junior și-a decis viitorul! Ce se întâmplă cu starul lui Real Madrid

Brazilianul Vinicius Junior şi-a prelungit contactul cu Real Madrid până pe 30 iunie 2027, imediat după ce a primit Premiul Socrates în cadrul Galei „Balonul de Aur” de la Paris.

„Real Madrid şi Vini Jr. au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului jucătorului, care este legat de club până pe 30 iunie 2027”, a informat gruparea spaniolă, într-un comunicat.

Vinicius Junior a venit la Real Madrid în iulie 2018, când nu avea decât 18 ani, şi a debutat la Real Madrid Castilla pe 26 august. În cele şase sezoane în care a îmbrăcat tricoul primei echipe, a disputat 235 de meciuri și a reușit să marcheze un total de 63 goluri.

De altfel, Vinicius a marcat unicul gol al finalei Ligii Campionilor din 2022, câştigată împotriva lui Liverpool.

Brazilianul a afirmat că îşi va continua lupta împotriva rasismului, după ce a primit Premiul Socrates, luni seară, în cadrul Galei „Balonul de Aur” de la Paris, pentru contribuţia sa în afara terenului.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Maia Sandu, mesaj de Ziua Națională a României. VIDEO

România este iubită în Republica Moldova pentru ajutorul constant, dar, mai ales, pentru lucrurile care ne unesc - limba transmisă cu dragoste de părinţi,...

Geoană, mesaj de Ziua Națională

După ce Moldova şi Ţara Românească au devenit o singură ţară, sentimentul unităţii a crescut şi toate teritoriile locuite de români au început să...

Maia Sandu, mesaj de Ziua Națională a României. VIDEO

România este iubită în Republica Moldova pentru ajutorul constant, dar, mai ales, pentru lucrurile care ne unesc - limba transmisă cu dragoste de părinţi,...
Ultima oră
Pe aceeași temă