15.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalVIDEO. West Ham detonează „bomba” pe Emirates Stadium! „Ciocănarii” au învins-o pe...

VIDEO. West Ham detonează „bomba” pe Emirates Stadium! „Ciocănarii” au învins-o pe Arsenal

West Ham United a produs surpriza etapei cu numărul 19 din Premier League după ce s-a impus cu scorul de 2-0, în deplasare, pe Emirates Stadium, în fața formației Arsenal Londra.

Oaspeții au deschis scorul pe Emirates Stadium în minutul 13 prin Tomas Soucek. Arsenal a căutat egalarea şi Bukayo Saka a lovit bara în minutul 42, dar la pauză oaspeţii au intrat cu avantaj minim.

West Ham a mai înscris odată în repriza secundă prin Konstantinos Mavropanos şi, chiar dacă au asediat poarta lui Areola, „tunarii” nu au mai putut schimba rezultatul final.

Mai mult, West Ham se putea impune la scor de neprezentare, dar David Raya a apărat penalty-ul lui Benrahma din minutul 95.

După acest rezultat, Arsenal rămâne pe locul doi în clasamentul Premier League, cu 40 de puncte, la două lungimi de liderul FC Liverpool. De cealaltă parte, West Ham United a urcat pe locul şase, cu 33 de puncte.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Ungaria a rămas în urma României la PIB-ul pe cap de locuitor

"România a întrecut Ungaria la PIB-ul pe cap de locuitor, iar românii sunt cu mult înaintea maghiarilor la consum", scrie, într-o analiză pentru Portfolio.hu,...

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Dacă nu la fotbal, la tenis de masă! Elizabeta Samara câștigă Liga Campionilor

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a reușit să obțină pentru a cincea oară în carieră titlul în Liga Campionilor europeni și...
Ultima oră
Pe aceeași temă