15.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalUn nou obiectiv ratat pentru Cristiano Ronaldo. Al Nassr a fost eliminată...

Un nou obiectiv ratat pentru Cristiano Ronaldo. Al Nassr a fost eliminată din Cupa Arabiei Saudite

Al Nassr, cu Cristiano Ronaldo pe teren, a ratat calificarea în finala Cupei Arabiei Saudite, după ce a fost învinsă de Al Wehda cu 1-0, deşi a evoluat în superioritate numerică timp de 37 minute.

Francezul Jean-David Beauguel a marcat unicul gol în minutul 23, suficient pentru ca Al Wehda să obţină victoria, chiar dacă a evoluat în inferioritate după eliminarea lui Al Hafith din minutul 53, pentru al doilea cartonaş galben, de către arbitrul român Radu Petrescu.

Ronaldo a avut cea mai mare ocazie de egalare în minutul 82, când şutul său a trimis balonul în bara transversală.

În cealaltă semifinală a Cupei Regelui, Al Hilal a eliminat-o pe Al Ittihad cu 1-0, după prelungiri.

Al Nassr, condusă acum de croatul Dinko Jelic, care l-a înlocuit pe francezul Rudi Garcia pe 13 aprilie, a ratat un nou trofeu, după ce a fost eliminată în ianuarie din semifinalele Supercupei Arabiei Saudite de Al Ittihad.

Cu șapte etape înainte de finalul sezonului, AlNassr ocupă locul secund în campionatul Arabiei Saudite, la trei puncte de liderul Al Ittihad.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...

Germania vizează să-și reia poziția geopolitică printr-o relansare economică

Germania are nevoie de o relansare economică pentru a-şi asigura poziţia geopolitică, a declarat sâmbătă ministrul de Finanţe, Christian Lindner, care este şi preşedintele...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă