10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalCristiano Ronaldo, fără antrenor. Șeicii de la Al Nassr l-au concediat pe...

Cristiano Ronaldo, fără antrenor. Șeicii de la Al Nassr l-au concediat pe Rudi Garcia

Formația saudită Al Nassr, unde joacă superstarul portughez Cristiano Ronaldo, s-a despărțit de antrenorul francez Rudi Garcia, aflat în funcţie din iulie 2022.

Conform presei sportive din Arabia Saudită, Rudi Garcia nu a mai fost dorit pe banca tehnică din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare ale echipei şi a neînţelegerilor cu unii jucători.

De asemenea, conducerea grupării a menţionat că momentan de pregătirea primei echipe se va ocupa croatul Dinko Jelicic, actual antrenor la Under-19.

Al Nassr a remizat duminică în liga saudită (0-0 cu Al Feiha), în urma căreia s-a distanţat la trei puncte de liderul Al-Ittihad.

Surse din anturajul clubului saudit anunță că șeicii lui Al Nassr îl doresc pe Jose Mourinho și sunt dispuşi să-i plătească antrenorului lusitan un salariu de 100 de milioane de euro pentru doi ani de contract.

Marele inconvenient îl reprezintă însă faptul că „The Special One” se află în acest moment în plin final de sezon cu actuala sa echipă, AS Roma, şi are ca obiectiv calificarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, precum şi câştigarea Europa League.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Regele Charles își reia activitățile publice. “A înregistrat progrese încurajatoare în tratamentul împotriva cancerului”, afirmă medicii

Regele Charles al Marii Britanii va reveni săptămâna viitoare la îndatoririle publice pentru prima dată de când a fost diagnosticat cu cancer. Acesta face...

Cum iluminezi camera în care se află biroul, pentru a fi mai productiv?

Nu ți s-a întâmplat ca atunci când lucrezi la birou să te doară ochii din cauza luminii insuficiente? Dacă lucrezi de acasă, amenajarea spațiului în...

VIDEO. Mai multe persoane au fost reținute pentru trafic de droguri. Una din ele, prinsă în flagrant

La data de 25 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța (DIICOT) au dispus...
Ultima oră
Pe aceeași temă