13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalUn fost star al Barcelonei, victima unei escrocherii financiare. „Am dat peste...

Un fost star al Barcelonei, victima unei escrocherii financiare. „Am dat peste 13 milioane de euro”

Fostul jucător al Barcelonei, Arda Turan, retras din activitate în urmă cu un sezon, a declarat că este ruinat din punct de vedere financiar, după ce a fost victima unei escrocherii comise de un director de bancă cu sediul în Istanbul.

Turcul în vârstă de 36 de ani susţine că a fost victima unei escrocherii organizate de Seçil Erzan, directorul unei bănci din Istanbul. „Acesta m-a indus în eroare spunându-mi că voi obţine profit din investiţiile mele”, spune Arda Turan, potrivit presei din Turcia.

„Am dat peste 13 milioane de euro. Toţi banii pe care i-am câştigat prin eforturile mele. Toată munca grea pe care am depus-o de-a lungul anilor a dispărut brusc”, a mai spus Turan.

Arda Turan a avut o carieră strălucită în Spania, unde s-a făcut remarcat la Atletico Madrid şi FC Barcelona. Arda Turan nu a fost singura victimă a sfaturilor proaste ale şefului Denizbank. În primăvara anului trecut, portarul lui Galatasaray, Fernando Muslera, a afirmat şi el că a avut aceeaşi soartă. Uruguayanul ar fi investit aproape un milion de euro fără să primească nimic în schimb. Fatih Terim, Emre Belezoglu şi Selçuk Inan ar fi avut şi ei aceeaşi soartă.

În urmă cu câteva luni, Arda Turan a devenit antrenor la Eyupspor, un club din a treia divizie a Turciei.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă