26.7 C
București
vineri, 26 iulie 2024
AcasăSportFotbalRomânia, victorie fără glorie în Andorra. Cum arată clasamentul grupei tricolorilor

România, victorie fără glorie în Andorra. Cum arată clasamentul grupei tricolorilor

Echipa națională de fotbal a României a debutat cu dreptul în preliminariile Campionatului European din 2024, după ce a trecut de Andorra cu scorul de 2-0.

România a obținut o victorie confortabilă, dar fără glorie, mulțumită golurilor marcate de Dennis Man şi Denis Alibec.

Tricolorii au introdus pentru prima dată mingea în ațele porții andorreze în minutul 29, prin Alibec, dar golul a fost anulat pentru ofsaid la Olaru.

Trupa lui Iordănescu a reușit să deschidă scorul șase minute mai târziu, când Man l-a surprins pe portarul Iker Alvarez cu o lovitură de cap la colţul scurt, după o centrare trimisă de Moruţan.

Alibec a dublat avantajul echipei noastre după ce a fost lansat de Răzvan Marin, golul fiind anulat iniţial pentru ofsaid, dar acordat de arbitrajul video (VAR).

În repriza secundă, Man a irosit șansa de a face 3-0, iar Andorra a rămas în zece după ce Marc Rebes a primit două cartonaşe galbene în decurs de trei minute (59-61), ambele pentru faulturi la Darius Olaru.

În ciuda omului în plus, tricolorii nu au mai reușit să înscrie, iar meciul s-a terminat 2-0.

În celelalte meciuri ale grupei, Elveția s-a impus categoric în fața reprezentativei din Belarus, scor 5-0, într-un joc desfășurat pe teren neutru, în Serbia, iar Israel și Kosovo au încheiat la egalitate, 1-1.

Iată clasamentul Grupei I după prima etapă:

România echipa națională victorie Andorra preliminarii EURO 2024

Următoarele meciuri din grupă vor avea loc marți, 28 martie. Tricolorii joacă pe teren propriu cu Belarus, în timp ce Elveția va primi vizita Israelului, iar Andorra se va deplasa în Kosovo.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Pariez pe Ostaș!

Dacă lipsește ceva României actuale este instituția anticipării. Hazardul ne guvernează. Mișcările în cercurile politice sunt predictibile, dar nu proiective. Sigur că nu deplângem...
Ultima oră
Pe aceeași temă