13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportFotbalRezultate UEFA Champions League, optimi de finală: Real Madrid, învinsă de probabil...

Rezultate UEFA Champions League, optimi de finală: Real Madrid, învinsă de probabil viitorul său atacant. VIDEO

Rezultat important pentru PSG în prima manșă a confruntării cu Real Madrid din optimile de finală ale UEFA Champions League, după reușita semnată de Kylian Mbappe, starul francez dorit de gruparea spaniolă.

Mbappe a reușit să aducă victoria la limită, scor 1 – 0, pentru formația sa, după ce a marcat la chiar ultima fază a partidei, după o pasă a brazilianului Neymar.

Partida de la Paris a fost dominată de PSG, însă o serie de intervenții spectaculoase ale portarului Tibor Courtois, care a reușit să mențină tabela de marcaj neschimbată, până la ultima fază.

Belgianul din poarta Realului a reușit chiar să stopeze o lovitură de pedeapsă bătută de starul argentian Lionel Messi.

În minutul 61, Carvajal l-a faultat pe Mbappe în careu. Penaltiul a fost executat de Messi, dar Courtois a respins în corner.

Real Madrid a fost învinsă în urma reușitei atacantului pe care, cel mai probabil, va reuși să-l transfere din vară.

YouTube video

Alt rezultat din UEFA Champions League

În cealaltă partidă disputată ieri seară în optimile de finală ale UEFA Champions League, Manchester City s-a impus categoric la Lisabona, în fața lui Sporting, portughezii fiind înfrânți cu scorul de 0 – 5.

Au marcat: Mahrez ‘7, ’44, Bernardo Silva ’17, Foden ’32, Sterling ’58.

YouTube video

Astăzi, disputa dintre Inter Milano și Liverpool ține capul de afiș al serii, în optimile de finală ale UEFA Champions League.

Tot astăzi, Bayern Munchen este favorită în deplasarea contra celor de la RB Salzburg.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...
Ultima oră
Pe aceeași temă