13.1 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportFotbalRapid merge ceas în 2024! Giuleștenii, victorioși în „derby-ul feroviar” cu CFR...

Rapid merge ceas în 2024! Giuleștenii, victorioși în „derby-ul feroviar” cu CFR Cluj

Rapid își continuă parcursul perfect din 2024, după ce a învins-o în deplasare, cu scorul de 1-0, pe CFR Cluj, în etapa cu numărul 25 din Liga 1.

Susținuți de aproximativ 1000 de fani în deplasarea din Gruia, rapidiștii au reușit cea de-a patra victorie consecutivă din acest an. Unicul gol dintre fosta şi actuala echipă a antrenorului Adrian Mutu a fost marcat în minutul 9 de Damjan Djokovic, fost jucător la CFR Cluj, cu un şut deviat.

Rapid a mai avut o ocazie bună de gol prin Alexandru Albu (29), în timp ce clujenii şi-au creat puţine situaţii notabile la poarta adversă, cele mai clare fiind ratate de Vasile Mogoş (19) şi Karlo Muhar (90+1).

Rapid și-a trecut în cont trei puncte mari, reușind să depășească CFR Cluj și să urce pe poziția a doua, la șase puncte în spatele liderului FCSB, care joacă în această seară, acasă, cu Sepsi.

În etapa următoare, Rapid va juca acasă, contra lui Hermannstadt, vineri seara, de la ora 20:00, în timp ce ardelenii conduși de Mutu merg pe terenul celor de la FCU 1948 Craiova, altă formație antrenată în trecut de fostul decar al naționalei.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...
Ultima oră
Pe aceeași temă