21.5 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSportFotbalPremieră pentru Lewandowski la Barcelona! Ce performanță a reușit atacantul polonez în...

Premieră pentru Lewandowski la Barcelona! Ce performanță a reușit atacantul polonez în meciul cu Valencia

Robert Lewandowski a reuşit primul său hat-trick în campionatul Spaniei, în partida câştigată pe teren propriu de FC Barcelona în faţa Valenciei, cu scorul de 4-2.

Atacantul polonez a fost omul decisiv al catalanilor în partida cu Valencia. Barcelona a deschis scorul în minutul 22, prin Fermin Lopez, însă Valencia a întors scorul până la pauză, după golurile lui Hugo Duro (27) şi Pepelu (38 – penalty).

Lewandowski a reușit hat-trick-ul în mitanul secund, în minutele 49, 82 şi 90+3, oferind victoria echipei catalane. Polonezul a ajuns astfel la 16 goluri marcate în actuala ediţie din La Liga.

Victoria a propulsat-o pe FC Barcelona pe locul secund în clasament, în fața rivalei catalane Girona. Titlul în Spania este un caz închis, Real Madrid având un avantaj de 11 puncte în fața Barcelonei, cu doar 5 etape până la final.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...

Președintele Iranului și ministrul de Externe sunt morți. Epava elicopterului a fost găsită

Președintele Iranului și ministrul de Externe al Iranului sunt morți, acest lucru fiind constatat oficial după ce a fost găsită epava elicopterului în care...

Milionarii de la One Properties United, campanie publicitară dubioasă în mass-media! În paralel, vor să ne închidă gura

Ziarul Financiar insistă cu o declarație a lui Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties, prin care se sugerează că un fond elvețian de...
Ultima oră
Pe aceeași temă