12 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSportFotbal„Ploaie” de goluri pe Anfield, în prima zi din 2024. FC Liverpool...

„Ploaie” de goluri pe Anfield, în prima zi din 2024. FC Liverpool a învins-o pe Newcastle

FC Liverpool își menține poziția de lider în Premier League după ce a obținut o victorie clară în disputa de pe teren propriu cu Newcastle United, scor 4-2, într-un meci contând pentru etapa a 20-a.

După o primă repriză albă, în care Mohamed Salah a ratat un penalty, cele două echipe s-au descătușat în partea a doua a partidei.

Superstarul egiptean s-a revanșat cu două goluri marcate în minutele 49 şi 86, ultimul gol tot din penalty.

Celelalte reușite ale lui Liverpool au fost opera lui Curtis Jones (74) şi Cody Gakpo (78). Pentru Newcastle au punctat Alexander Isak (54) şi Sven Botman (81).

După acest succes, Liverpool se menține pe prima poziție în Premier League, cu 45 de puncte. „Cormoranii” sunt succedați în clasament de Aston Villa, care are 42 de puncte, Manchester City, 40 de puncte, Arsenal, 40 de puncte, Tottenham, 39 de puncte etc.

De cealaltă parte, Newcastle se află pe locul 9, cu doar 29 de puncte.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

ONU încearcă să împiedice “o tragedie fără margini” în oraşul Rafah

Responsabilul ONU pentru situaţii umanitare de urgenţă Martin Griffiths a avertizat marţi, într-o declaraţie, că o operaţiune la sol a armatei israeliene în oraşul...

Franța e gata să medieze între Israel și Hezbollah

Ministrul de Externe al Franţei, Stephane Sejourne, i-a cerut Israelului să facă publică poziţia sa cu privire la o propunere menită să dezamorseze tensiunile...

Alegerea eficientă a unei pompe de apă: Ghid complet pentru maximizarea performanței

Alegerea corectă a unei pompe de apă este esențială atât pentru eficiența energetică, cât și pentru îndeplinirea eficientă a cerințelor specifice fiecărui proiect. Fie...
Ultima oră
Pe aceeași temă