13.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportFotbalNottingham Forest a produs surpriza zilei în Premier League! „Pădurarii” au învins-o...

Nottingham Forest a produs surpriza zilei în Premier League! „Pădurarii” au învins-o pe Newcastle

Etapa a 18-a din Premier League a debutat cu o mare supriză, după ce Nottingham Forest a obţinut o victorie surprinzătoare în deplasare, cu 3-1, în fața formației Newcastle United.

Gazdele au deschis scorul în minutul 23, din penalty, prin Alexander Isak, însă „pădurarii” au întors rezultatul după tripla de senzație reușită de Chris Wood (45+1, 53, 60), fotbalist trecut prin curtea „coțofenelor”.

După acest rezultat, Newcastle ocupă poziția a 7-a în clasamentul Premier League, în timp ce Forest este pe locul 16, cu 17 puncte.

Într-un alt meci, Liverpool s-a impus cu 2-0 în deplasarea de la Burnley, grație golurilor marcate de Nunez (6) și Diogo Jota (90). Grație acestui succes, „cormoranii” au urcat provizoriu pe prima poziție în clasament.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...
Ultima oră
Pe aceeași temă