12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportFotbalKarim Benzema vrea să plece din Arabia Saudită. Unde ar putea ajunge...

Karim Benzema vrea să plece din Arabia Saudită. Unde ar putea ajunge atacantul francez

Atacantul francez Karim Benzema, legitimat la Al-Ittihad, vrea să părăsească formația saudită și le-a cerut șeicilor care conduc clubul să îl împrumute în Europa.

Șefii lui Al-Ittihad i-au propus un împrumut la un alt club din Saudi Pro League, însă această variantă a fost refuzată de Benzema. Atacantul de 36 de ani spune că se simte incapabil să dea ce are mai bun la Al-Ittihad din cauza presiunii.

Recent, media internaţională a evocat dorinţa lui Benzema de a reveni la Olympique Lyon, formația la care a debutat în fotbalul mare și alături de care a câştigat patru titluri în Ligue 1 (2004-2009).

Karim Benzema a revenit din vacanță cu 17 zile întârziere, iar din această cauză a fost îndepărtat din lotul formației saudite.

În acest sezon, Karim Benzema a marcat 9 goluri şi a oferit 5 pase decisive, cu mult în urma portughezului Cristiano Ronaldo, care are 20 de goluri şi 9 pase decisive cu Al-Nassr.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...
Ultima oră
Pe aceeași temă