15.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalJose Mourinho, supărat pe conducerea lui AS Roma. Motivul invocat de antrenorul...

Jose Mourinho, supărat pe conducerea lui AS Roma. Motivul invocat de antrenorul portughez

Antrenorul portughez Jose Mourinho şi-a exprimat dezamăgirea faţă de lipsa de susţinere a conducerii clubului AS Roma ca urmare a suspendării sale pentru patru meciuri de către UEFA.

După ce a pierdut finala, Jose Mourinho l-a apostrofat pe arbitrul meciului, Anthony Taylor, în parcarea stadionului Puskas Arena din Budapesta.

În consecinţă, Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) a decis să dicteze patru meciuri de suspendare împotriva tehnicianului portughez în vârstă de 60 de ani, care va rata astfel primele meciuri ale echipei sale în Europa League în acest sezon, după ce a încheiat pe locul 6 în Serie A în sezonul trecut.

„Dacă mă întrebaţi care este lucrul care mă fragilizează în doi ani şi jumătate la Roma, eu aş răspunde că nu este plecarea lui Mhitarian, un jucător la care ţin mult, nici faptul că am jucat un an şi jumătate cu doar patru fundaşi centrali, în timp ce normal era să fi avut şase. Cel mai trist lucru este să nu fi susţinut într-o asemenea situaţie”, a afirmat Mourinho într-un interviu pentru cotidianul Corriere Dello Sport.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Europarlamentarul Ramona Strugariu va candida la funcția de primar în Cluj-Napoca

Eurodeputata Ramona Strugariu, copreşedinte REPER, şi-a lansat, sâmbătă, candidatura la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, conform agerpres.ro. "Am intrat în politică tocmai ca să...

O mașină a luat foc pe A1 București-Pitești

Un autoturism a luat foc sâmbătă la km 34 al A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre capitală, informează ISU Giurgiu, potrivit agerpres.ro. "Conducătorul auto...

Măsurile și condițiile pentru votul cu urna specială la europarlamentare și locale

Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând,...
Ultima oră
Pe aceeași temă