15.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalHorațiu Moldovan, egalul Realului. Atletico a remizat pe terenul marii rivale

Horațiu Moldovan, egalul Realului. Atletico a remizat pe terenul marii rivale

Atletico Madrid, formația portarului român Horațiu Moldovan, a remizat pe terenul rivalei Real Madrid, scor 1-1, în derby-ul echipelor din capitala Spaniei.

Real a deschis scorul în prima repriză a meciului de pe Santiago Bernabeu, prin Brahim Diaz (20), iar apoi a dominat ostilităţile, dar s-a văzut egalată în extremis, printr-un gol marcat de fostul său jucător Marcos Llorente, în minutul 90+3.

În urma acestui rezultat, Real Madrid a rămas pe prima poziţie a clasamentului, cu un avans de două puncte faţă de Girona, surpriza actualei ediţii din Primera Division, în timp ce Atletico Madrid ocupă poziţia a patra, la zece puncte de lider.

„Nu suntem mulţumiţi, pentru că meritam să câştigăm. Am avut meciuri pe care le-am câştigat în ultimul minut cu reveniri şi am fost foarte fericiţi, aşa că echipa trebuie să fie liniştită pentru că a dat totul. Am obţinut un punct care este bun, rămânem lideri cu un avans de două puncte şi avem o mare oportunitate sâmbătă (când Real va primi vizita formaţiei Girona). Am ieşit din acest meci cu încredere şi calm”, a comentat la final Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

“Sunt convins că Mircea Geoană va candida la președinție”, spune Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că are convingerea fermă că Mircea Geoană va candida pentru funcția de președinte al României. Această declarație a...

Dacă nu la fotbal, la tenis de masă! Elizabeta Samara câștigă Liga Campionilor

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a reușit să obțină pentru a cincea oară în carieră titlul în Liga Campionilor europeni și...

O mașină a luat foc pe A1 București-Pitești

Un autoturism a luat foc sâmbătă la km 34 al A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre capitală, informează ISU Giurgiu, potrivit agerpres.ro. "Conducătorul auto...
Ultima oră
Pe aceeași temă