13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalHorațiu Moldovan a plecat în Spania, pentru a semna cu Atletico Madrid:...

Horațiu Moldovan a plecat în Spania, pentru a semna cu Atletico Madrid: „Este un vis devenit realitate”

Horaţiu Moldovan a plecat astăzi în Spania pentru a efectua vizita medicală înainte de a semna contractul cu Atletico Madrid. Pe Aeroportul Otopeni, fostul portar al Rapidului a declarat că transferul la echipa antrenată de Diego Simeone este „un vis devenit realitate”.

„Sunt cu gândul doar la ce urmează. Mă bucur că este aproape să se concretizeze această ofertă de la Atletico. Sunt foarte bucuros şi încrezător în ceea ce urmează. Este un vis devenit realitate pentru mine, dar nu mă hazardez, mai am de trecut şi vizita medicală. Cred că este un exemplu pentru toţi copiii care joacă fotbal, să aibă încredere necondiţionată în ei că în fotbal orice e posibil”, a spus portarul.

„Au fost foarte multe discuţii, dar când a apărut Atletico Madrid… Nu poţi refuza Atletico Madrid. Au fost şi cei mai hotărâţi cei de acolo. Acum mai trebuie doar să trec pasul vizitei medicale. Cu antrenorul (n.r. – Diego Simeone) nu am apucat să vorbesc. Cu siguranţă va fi cea mai mare concurenţă pe care am avut-o până acum. Jan Oblak (n.r. – titularul din poarta echipei Atletico Madrid) este probabil cel mai bun portar din lume. Nu mă descurc foarte bine cu limba spaniolă, dar cred că o să o învăţ foarte repede”, a adăugat el.

În vârstă de 26 de ani, Horaţiu Moldovan a avut în ultima perioadă mai multe oferte de transfer de la cluburi precum FC Basel, Ludogoreţ Razgrad, Celtic, Betis Sevilla şi Atletico Madrid.

Format de CFR Cluj, Moldovan a jucat de-a lungul carierei la FC Hermannstadt, Energeticianul, Ripensia Timişoara, UTA şi FC Rapid. La Madrid, Moldovan va avea un salariu anual de 800.000 de euro.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Europarlamentarul Ramona Strugariu va candida la funcția de primar în Cluj-Napoca

Eurodeputata Ramona Strugariu, copreşedinte REPER, şi-a lansat, sâmbătă, candidatura la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, conform agerpres.ro. "Am intrat în politică tocmai ca să...

Serviciile secrete americane au tras concluzia în cazul Alexei Navalnîi

Serviciile secrete americane au stabilit că președintele rus Vladimir Putin probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziție Alexei Navalnîi, scrie Reuters. Navalnîi a murit...

Germania vizează să-și reia poziția geopolitică printr-o relansare economică

Germania are nevoie de o relansare economică pentru a-şi asigura poziţia geopolitică, a declarat sâmbătă ministrul de Finanţe, Christian Lindner, care este şi preşedintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă