19.6 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSportFotbalGolgheterul campionatului din Kosovo, la Rapid. Suma plătită de giuleșteni

Golgheterul campionatului din Kosovo, la Rapid. Suma plătită de giuleșteni

Atacantul kosovar Albion Rrahmani, golgheterul sezonului trecut din Kosovo, a semnat un contract pe trei ani cu formația Rapid București.

„Rapid şi-a întărit atacul cu Albion Rrahmani, golgheterul din sezonul trecut al primei ligi din Kosovo. În vârstă de 22 de ani, atacantul kosovar a semnat un contract valabil pentru următoarele trei sezoane”, a anunţat Rapid pe site-ul oficial.

Rrahmani a afirmat că este nerăbdător să debuteze în tricoul echipei giuleştene cât mai curând. „Mă simt foarte bine. Sunt foarte entuziasmat să fiu aici. Îmi doresc să-mi demonstrez valoarea cât mai curând în faţa suporterilor şi a clubului. Sunt nerăbdător să debutez şi să obţinem performanţe. Am ales Rapidul datorită proiectului care se doreşte a fi implementat aici. Este un proiect foarte bun şi am simţit că este cel mai bine să fiu aici”, a declarat Rrahmani pentru site-ul clubului.

Potrivit surselor apropiate formației giuleștene, șefii clubului alb-vișiniu au plătit aproximativ 600.000 de euro pentru fotbalistul din Kosovo.

În 35 de meciuri disputate în prima ligă din Kosovo, în tricoul celor de la FC Ballkani, Albion Rrahmani a marcat 21 de goluri. De asemenea, el a înscris de 7 ori şi a dat trei pase de gol, în ediţia trecută a Europa Conference League, în care Ballkani a jucat în faza grupelor, reuşind şi un gol în Cupa din Kosovo.

În actualul sezon al cupelor europene, Rrahmani a jucat patru meciuri, două în Champions League şi două în Europa Conference League, reuşind să marcheze de două ori şi să ofere trei pase decisive.

Venit în 2021 la Ballkani, de la FK Malisheva, Albion Rrahmani are în palmares două titluri de campion şi o Supercupă în Kosovo.

Noul atacant al Rapidului a fost în lotul selecţionatei Kosovo în partidele cu Belarus şi România, din preliminariile EURO 2024.

Golgheterul Kosovo îl va avea concurent pe post pe Marko Dugandzic, câştigătorul titlului de golgheter din Superliga României sezonul trecut.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Klaus Iohannis a discutat cu Joe Biden despre programul Visa Waiver

Preşedintele Klaus Iohannis a abordat în discuţia avută marţi la Casa Albă cu preşedintele Joe Biden şi despre acceptarea României în programul Visa Waiver,...

Rusia oferă la export avionul Su-35, drept rival pentru modelul american F-35. Țările NATO, inclusiv România, cumpără F-35

Exact în momentul în care țările NATO cresc cererile de a cumpăra avioane de luptă F-35, produse de SUA, Rusia anunță că își menține...

Primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și fastuoasa investire a lui Putin. Simple încondeieri

Două evenimente majore, nemediatizate la aceleași dimensiuni - primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și investirea lui Vladimir Putin cu un nou...
Ultima oră
Pe aceeași temă