18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportFotbalGică Hagi, după titlul cucerit cu Farul: „Am dovedit că merităm să...

Gică Hagi, după titlul cucerit cu Farul: „Am dovedit că merităm să fim campioni”

După ce și-a condus echipa către al doilea titlu din istorie, Gică Hagi, antrenorul noii campioane a României, Farul Constanța, a declarat că formaţia sa a dovedit că merită să câștige marele trofeu al Ligii 1.

„Au fost cele mai bune echipe, amândouă au fost în formă, au jucat fotbal, niciuna nu şi-a propus să se apere… şi până la urmă am dovedit că merităm să fim campioni. Am întors rezultate cu echipe foarte bune. Azi e o zi frumoasă pentru mine, o să punem în ramă. Toate trofeele sunt mari şi importante. Ăsta de acum e mai mare pentru că e un titlu pentru toată Constanţa, toţi de aici suntem fericiţi şi e super”, a spus Hagi la postul Digi Sport.

Tehnicianul a menţionat că jucătorii săi au făcut nişte greşeli la începutul partidei cu FCSB, când au fost conduşi cu 2-0, însă la acest scor le-a transmis să aibă răbdare pentru că atacând vor reuşi să marcheze şi să câştige.

„Am crezut tot timpul în noi. Nouă ne place să atacăm şi trebuia să atacăm. Le-am zis jucătorilor să aibă răbdare, să venim cu construcţia din spate… şi în seara asta cred că am avut de toate. Asta chiar dacă am început meciul foarte prost. Ştiam că ei au calitate, însă s-au făcut nişte greşeli care ne-au costat la început”, a explicat el.

„Toţi jucătorii sunt fenomenali, fiecare la rândul lui a făcut ce trebuie. Toate meciurile le-am jucat foarte bine, am întors, am marcat multe goluri, avem cele mai multe victorii. Am arătat un fotbal bun şi sunt mândru de ei. Eu ştiam de astă vară că avem o echipă talentată”, a adăugat Gheorghe Hagi.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Rafael Nadal, ca-n vremurile bune! Spaniolul s-a calificat în runda a doua a turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, în vârstă de 37 de ani, a obținut o victorie impresionantă joi, calificându-se în runda a doua a...

Tichetele casnice: cum le pot folosi firmele și persoanele fizice

Sistemul de plată prin tichete a activităților casnice e funcțional și tocmai a fost modificat de Guvern printr-o ordonanță de urgență, deși acesta ar...

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă