11.5 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Sky Bri i-a înnebunit pe fotbaliștii lui Manchester United

GALERIE FOTO. Sky Bri i-a înnebunit pe fotbaliștii lui Manchester United

Cunoscută pentru popularitatea sa uriașă de pe TikTok, Instagram, dar și din lumea filmelor pentru adulți, Sky Bri susține că e asaltatată cu mesaje obraznice de jucătorii lui Manchester United.

Cu milioane de urmăritori pe TikTok și Instagram, Sky Bri a devenit o adevărată vedetă pe rețelele de socializare, acolo unde își răsfață fanii cu fotografii în care apare îmbrăcată sumar.

În plus, prestațiile din videoclipurile XXX de pe contul de OnlyFans i-au adus americancei mulți pretendenți. Iar printre cei care o asaltează cu mesaje și propuneri indecente s-ar afla, conform spuselor sale, și câțiva fotbaliști de la formația engleză Manchester United.

Într-o transmisiune live pe social media, diva de 24 de ani a fost întrebată de un fan dacă ar vrea să aibă o relație cu un jucător de fotbal, iar aceasta a recunoscut că a primit „din senin” mesaje de la fotbalişti celebri, majoritatea de la United.

Aceasta a spus: „Mi-au scris mesaje private atât de mulți fotbaliști în ultima vreme, e cam ciudat… Așa, din senin. Și erau unii de la Manchester United, destul de mari, și m-am întrebat ce naiba se întâmplă?”.

Deși întrebată, bomba sexy nu a dezvăluit niciun nume. „Nu dau vina pe niciunul dintre ei. Îi înțeleg”, a comentat un fan. „Cel mai amuzant este că ar putea fi oricine!”, a speculat un altul.

Sky este obișnuită să aibă parteneri celebri, după ce în 2021 a avut o relație cu Jake Paul, cand acesta a luat o pauză de la fosta iubită, Julia Rose. Din păcate, relația celor doi a fost de scurtă durată, iar Paul s-a împăcat cu Julia după doar o lună.

Chiar dacă încasează milioane de dolari din abonamentele de pe OnlyFans, șatena cu forme bombastice a recunoscut că este aproape să renunțe la crearea de conținut pentru adulți. Motivul? Aceasta a devenit frustrată de percepția pe care oamenii o au despre ea și se teme că filmele deocheate în care apare îi alungă potențialii iubiți. Bri a declarat: „Literalmente, filmez de două ori pe lună. Și oamenii mă văd ca și cum aș fi o femeie nebună după sex, dar, în realitate, eu vreau doar dragoste”.

Tânăra a dezvăluit anterior că o sursă majoră de dezamăgire a fost aceea că familia sa, cu excepția mamei sale, nu i-a oferit sprijin, ci chiar a respins-o, cu toate că faima ei pe OnlyFans i-a adus milioane de dolari în conturi.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă