15.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Probleme în paradis! Relația dintre Georgina Rodriguez și Ronaldo, în...

GALERIE FOTO. Probleme în paradis! Relația dintre Georgina Rodriguez și Ronaldo, în pericol

Presa mondenă vuiește în ultimele zile despre posibilele probleme ale unuia dintre cele mai cunoscute cupluri de pe mapamond. Se pare că celebrul Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez trec printr-un moment dificil în relația lor.

Deși pe platformele de socializare pozează în cuplul perfect, ultimele informații furnizate de presa iberică sugerează că relația dintre cei doi este una tensionată, lucru care ar putea să ducă la o eventuală despărțire.

Speculațiile cu privire la tot mai frecventele neînțelegeri dintre cei doi au început imediat după ce Cristiano Ronaldo s-a transferat la formația saudită Al Nassr. În ianuarie, tabloidele din Spania au sugerat că „flama” dintre CR7 și Georgina s-a stins. Aceste zvonuri au fost alimentate și de imaginile de la evenimentul de prezentare a lui Ronaldo la Al Nassr, unde Georgina părea deranjată de interacțiunea fotbalistului cu o jurnalistă foarte sexy.

Apoi, tot presa iberică a relatat un eveniment deloc plăcut. Un martor a susținut că faimosul cuplu a avut o ceartă chiar în aeroport. Sursa a dezvăluit jurnalistului spaniol Abel Planelles: „Au avut un schimb impresionant de strigăte înainte de a se urca într-un avion”.

Mai mult, presa portugheză a publicat câteva dezvăluiri incendiare făcute de Leo Caleiro, un amic de-al mamei jucătorului. Acesta a declarat pentru Noite das Estrelas: „O tot spun de luni de zile, ei nu sunt bine și cel mai probabil se vor despărți. Realitatea este că Ronaldo s-a săturat de ea”.

În plus, jurnalistul Daniel Nascimento a confirmat spusele, oferind noi detalii: „Ronaldo nu e fericit. Georgina își petrece zilele în câte un centru comercial din Riad și acesta este unul dintre motivele pentru care Cristiano nu este mulțumit. Nu face nimic altceva decât să cheltuie, să cheltuie și iar să cheltuie. Cel mai rău dintre toate e că se crede la nivelul lui Ronaldo. Se urcă singură pe un piedestal, iar lui nu îi place deloc acest lucru”.

Deși nu a dat nicio declarație oficială despre acest subiect, Georgina a negat, indirect, speculațiile despărțirii prin intermediul celei mai recente postări de pe Instagram. Fotografia publicată îi înfățișează pe cei doi în ipostaze drăgăstoase: Cristiano o sărută pe obraz, iar Georgina privește spre cameră și zâmbește larg. Și se pare că fotbalistul aprobă, deoarece i-a răspuns prin intermediul unui comentariu care conține două emoticoane: o inimă și un sărut.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Un român în vârstă de 28 de ani a fost găsit mor într-o piață publică din Genova

O descoperire tragică a avut loc vineri, în jurul orei 16:30, în Piazza Monte Santodin din cartierul Sestri Ponente din Genova, Italia. Cadavrul unui...

Doi urși au ajuns în câteva localități din Harghita

Doi urși au fost văzuți în ultimele 24 de ore în localități din județul Harghita. Autoritățile au informat populația. Echipe mixte au fost trimise...

Dacă nu la fotbal, la tenis de masă! Elizabeta Samara câștigă Liga Campionilor

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a reușit să obțină pentru a cincea oară în carieră titlul în Liga Campionilor europeni și...
Ultima oră
Pe aceeași temă