11 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Noua doamnă Mahrez a făcut senzație la nuntă

GALERIE FOTO. Noua doamnă Mahrez a făcut senzație la nuntă

De la celebrități din lumea sportului până la staruri de la Hollywood, evenimentele extravagante din rândul vedetelor nu au încetat să uimească opinia publică. Este și cazul fotbalistului Riyad Mahrez și al supermodelului Taylor Ward, care au făcut senzație în lumea mondenă după ce la începutul lunii septembrie și-au unit destinele într-o nuntă de vis.

Cei doi îndrăgostiți au captivat internetul cu imagini uluitoare de la ceremonia elegantă care a avut loc la luxosul „The Mandarin Oriental Hyde Park” din Londra. Cu familia și prietenii apropiați alături, cuplul a sărbătorit începutul unei noi etape în viața lor.

Taylor Ward a apărut într-o rochie de mireasă cu dantelă și trenă lungă, creată de un designer de top. Supermodelul a dat vestea cea mare și pe Instagram, unde cei aproape 3 milioane de fani au „năvălit” în secțiunea de comentarii cu urări și aprecieri la adresa noii doamne Mahrez.

Nunta a fost presărată cu vedete și personalități celebre. Prietenii și colegii de echipă ai lui Riyad Mahrez au fost prezenți în număr mare pentru a-i sărbători ziua specială. Printre invitați s-au numărat și alți fotbaliști de renume, precum și vedete din lumea divertismentului, toți contribuind la atmosfera exuberantă a evenimentului.

Dar această nuntă fabuloasă nu este singurul capitol din povestea lor de dragoste. În luna ianuarie a anului trecut, cei doi au mai avut parte de o ceremonie musulmană. Și surprizele nu se opresc aici! Zvonurile spun că perechea a mai plănuit o a treia petrecere de nuntă, programată mai târziu în acest an.

Taylor Ward este nimeni alta decât fiica lui Ashley Ward, fostul fotbalist de la Norwich, Derby County, Barnsley, Blackburn Rovers sau Bradford. De asemenea, mama sa, Dawn, este o personalitate TV respectată în Anglia. Pe lângă cariera în modeling și prezența pe rețelele sociale, frumoasa blondă este și un avocat dedicat al cauzelor umanitare.

Riyad și Taylor s-au logodit anul trecut, când fotbalistul saudiților de la Al-Ahli i-a dăruit iubitei sale un inel în valoare de 470.000 de euro. Mahrez a mai fost căsătorit o dată, cu Rita Johal, cea care i-a dăruit algerianului două fiice. Înainte de a deveni iubita lui Mahrez, Taylor a avut o relație cu Sergio „Kun” Aguero, care la acea vreme era coleg cu algerianul la Manchester City.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă