18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Iubita lui Dele Alli a făcut senzație pe Instagram

GALERIE FOTO. Iubita lui Dele Alli a făcut senzație pe Instagram

Cindy Kimberly, frumoasa iubită a fotbalistului englez Dele Alli, a încins din nou Instagramul cu o serie de fotografii îndrăznețe și senzuale. Modelul olandez a ținut să le arate milioanelor de urmăritori imaginea sexy pe care jucătorul lui Everton o vede în fiecare seară.

Bruneta a stârnit adevărate valuri zilele trecute când a publicat pe Instagram patru fotografii ce o surprind întinsă provocator pe pat, putând doar o lenjerie neagră din dantelă.

Postarea a fost însoțită de o descriere la fel de incitantă: „Mă întind bine”. Așa cum era de așteptat, urmăritorii ei devotați au reacționat prompt, unul dintre ei comentând: „Cindy, mă omori”. Altul a spus: „Literalmente, căsătorește-te cu mine”, iar un al treilea a exclamat: „Măiculiță!”. În numai o zi, postarea a strâns peste 260.000 de aprecieri.

Cindy Kimberly, a celebrity, posing for a photo
Cindy Kimberly - Profile Picture
Image of Cindy Kimberly

Fanii fostului internațional englez se întreabă dacă acesta este oare modul prin care bruneta îl ajută pe Dele Alli în procesul său de reabilitare. Mijlocașul ofensiv a dezvăluit acum câteva luni că se confruntă cu dependența de somnifere, după ce a povestit experiențele traumatizante din copilărie, care i-au provocat probleme de sănătate mintală.

Cu peste șapte milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, olandeza cu origini iberice și indoneziene și-a început ascensiunea către faimă încă din 2015, atunci când Justin Bieber a postat o fotografie cu Cindy pe pagina sa de Instagram, însoțită de descrierea: „OMG cine este această fată?”. Postarea a „catapultat-o” instantaneu pe Cindy în lumea celebrităților, iar agențiile de modeling i-au bătut instant la ușă, dornice să o reprezinte.

Cindy Kimberly, 17 years old, a photograph

De atunci, Cindy a început să lucreze ca model și influencer, semnând cu Uno Models, o agenție prestigioasă ce reprezintă unele dintre cele mai importante modele ale industriei.

În 2022, drumul lui Cindy s-a intersectat cu cel al fotbalistului englez Dele Alli. Cuplul a atras mai întâi atenția publicului în timpul unei vacanțe pe un iaht de lux în Capri, Italia. Deși sunt împreună doar de un an, se pare că relația lor devine din ce în ce mai puternică, cei doi distribuind deseori fotografii în care apar în ipostaze tandre.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Vești bune pentru Irinel Columbeanu. Fiica lui vine să îl viziteze

Irinel Columbeanu se află într-un azil din Ghermănești. Fostul milionar trece prin momente extrem de grele, fiind bolnav, singur și trist de sărbători. Cu...

România pariază pe canotaj la Paris! Campionii noștri au revenit de la Europenele din Ungaria cu opt medalii

Cu trei luni înaintea începerii Jocurilor Olimpice de la Paris, România își pune toate speranțele în canotaj, disciplină care în acest weekend a cucerit...

Paris Saint-Germain a cucerit titlul cu numărul 12 în Franța

Chiar dacă a remizat pe teren propriu, scor 3-3, în partida cu Le Havre, Paris Saint-Germain a cucerit titlul de campioană a Franţei, după...
Ultima oră
Pe aceeași temă