11 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Iubita lui Dele Alli, complimentată de Mia Khalifa

GALERIE FOTO. Iubita lui Dele Alli, complimentată de Mia Khalifa

Cindy Kimberly, frumoasa iubită a lui Dele Alli, nu face furori doar în rândul bărbaților, ci este admirată și de femei Aflată în vacanță cu fotbalistul englez, aceasta a primit complimente chiar de la celebra actriță XXX Mia Khalifa.

Modelul în vârstă de 24 de ani își petrece vacanța în Insulele Baleare și zilele trecute a postat pe Instagram o serie de fotografii în care își etala formele într-un costum de baie sexy, de culoare neagră. Ea a inclus chiar și un scurt videoclip în care înota în ocean. Iar printre sutele de comentarii primite de la internauți s-a regăsit și cel trimis de Mia Khalifa, care și-a exprimat admirația față de pozele lui Cindy. „Oh… Doamne!”, a scris celebra actrița de filme pentru adulți.

Bruneta își ține la curent cei peste 7 milioane de urmăritori de pe Instagram cu instantanee din timpul activităților sale zilnice. Printre pozele din vacanțe și de la ședințele foto, pe profilul frumoasei brunete se regăsesc și fotografii cu partenerul ei de viață, mijlocașul lui Everton, Dele Alli, cu care este într-o relație de anul trecut.

Cindy a cucerit inimile a milioane de oameni cu frumusețea și talentul ei. Ascensiunea olandezei cu origini iberice și indoneziene către faimă a început încă din 2015, atunci când Justin Bieber a postat o fotografie cu Cindy pe pagina sa de Instagram, însoțită de descrierea: „OMG cine este această fată?”. Postarea a „catapultat-o” instantaneu pe Cindy în lumea celebrității, iar agențiile de modeling i-au bătut instant la ușă, dornice să o reprezinte.

De atunci, Cindy a început să lucreze ca model și influencer, semnând cu Uno Models, o agenție prestigioasă ce reprezintă unele dintre cele mai importante modele ale industriei.

În 2022, drumul lui Cindy s-a intersectat cu cel al fotbalistului englez Dele Alli. Cuplul a atras mai întâi atenția publicului în timpul unei vacanțe pe un iaht de lux în Capri, Italia. Și se pare că relația lor devine din ce în ce mai puternică, cei doi distribuind deseori fotografii în care apar în ipostaze tandre.

Înainte de a fi cu Cindy, Dele Alli a avut o relație cu modelul Ruby Mae. La scurt timp după ce aceasta l-a părăsit, Dele a fost văzut sărutându-se cu Maria Guardiola, fiica antrenorului de la Manchester City, Pep Guardiola. Dele și Maria au fost văzuți împreună doar de câteva ori, iar relația lor s-a stins la scurt timp după ce fotbalistul a cunoscut-o pe Cindy.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă