19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Georgina Rodriguez ar putea fi mireasă în curând

GALERIE FOTO. Georgina Rodriguez ar putea fi mireasă în curând

În ultimele luni, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au trecut printr-o perioadă tulbure în ceea ce privește relația lor, celebrul cuplu confruntându-se cu o presupusă criză, care ar fi putut duce chiar la o eventuală despărțire. Spre bucuria admiratorilor, cei doi au trecut cu bine peste acest impas și relația lor a devenit mai strânsă ca niciodată. Ba chiar se pare că se pregătesc să treacă la următorul nivel: nunta.

Deși sunt împreună de mai bine de șase ani, relația dintre cei doi nu a evoluat mai departe din punct de vedere legal. Cu toate acestea, cea mai recentă postare a Georginei sugerează că marele eveniment nu este departe de a se întâmpla.

Potențialele zvonuri de căsătorie au fost stârnite după ce frumoasa brunetă a postat pe Instagram o imagine cu un buchet de trandafiri albi, de regulă folosiți pentru celebrarea unui toast. De asemenea, ea a lăsat și inițialele numelor cuplului: „CG”. În plus, modelul cu o avere estimate la 10 milioane de dolari a inclus și un emoticon cu o inimă străpunsă de săgeata lui Cupidon.

Cum era de așteptat, fotografia a dat naștere la numeroase speculații. De exemplu, în timpul emisiunii „Noite das Estrelas”, gazdele și analiștii au lansat ideea că Georgina ar fi primit marea cerere în căsătorie de la Ronaldo. Iar conform „Selfie”, comentatorii au sugerat chiar și posibilitatea ca aceasta să fie din nou însărcinată.

Până în prezent, nici fotbalistul, nici partenera sa nu au comentat și nu au dat explicații cu privire la fotografia în discuție. Cu toate acestea, întrebarea rămâne: când se vor căsători?

Ronaldo și Georgina sunt îndrăgostiți nebunește unul de altul și formează un cuplu de peste 6 ani. Cei doi s-au întâlnit în 2016, pe vremea când tânăra lucra într-un magazin Gucci din Madrid, iar un an mai târziu, și-au făcut publică relația. Iar acum au împreună cinci copii, trei sunt ai lui Ronaldo, iar doi ai lor. Și totuși, se pare că aceștia nu se grăbesc în a-și uni destinele definitiv, în ciuda faptului că sunt „căsătoriți în ochii lui Dumnezeu”.

În timp ce speculațiile din jurul căsătoriei lor vuiesc de ceva vreme în presă, cei doi cred că încă mai este timp pentru acest eveniment important. Acum, rămâne de văzut când anume se vor hotărî să facă marele pas.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Mașină făcută scrum pe Autostrada București – Pitești

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Giurgiu, un autoturism a fost cuprins de flăcări sâmbătă pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 34, pe sensul de...

Europarlamentarul Ramona Strugariu va candida la funcția de primar în Cluj-Napoca

Eurodeputata Ramona Strugariu, copreşedinte REPER, şi-a lansat, sâmbătă, candidatura la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, conform agerpres.ro. "Am intrat în politică tocmai ca să...

100 de arestați la Boston după o manifestație pro-Palestina

Aproximativ 100 de persoane considerate a fi manifestanţi pro-palestinieni au fost arestate sâmbătă dimineaţa în campusul unei universităţi din Boston şi tabăra lor a...
Ultima oră
Pe aceeași temă