19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Ea este „arma secretă” a lui Dominik Szoboszlai

GALERIE FOTO. Ea este „arma secretă” a lui Dominik Szoboszlai

Sportul este unul dintre cele mai mari spectacole de pe planetă, dar în spatele succesului de pe teren există întotdeauna o „armă secretă” care motivează talentul. Și atunci când vine vorba de Dominik Szoboszlai, noul star al lui FC Liverpool, modelul maghiar Fanni Gecsek este „flacăra” ce-l menține pe fotbalist motivat pe terenul de joc.

În vârstă de 21 de ani, Fanni s-a născut la Budapesta și, la fel ca iubitul său, are o înclinație către sport. Blondina a cochetat în adolescență cu tenisul profesionist, iar între 2017 și 2019 a evoluat în circuitul ITF, însă acum pare să fi renunțat la rachetă pentru a se concentra pe modeling și social media. Pe Instagram, aceasta are peste 65.000 de admiratori.

Cu o frumusețe uluitoare și un talent incontestabil în domeniul modei, Fanni Gecsek și-a făcut rapid un nume pe podiumurile din Ungaria și Europa. Pe de altă parte, Dominik Szoboszlai, cumpărat în această vară cu 70 de milioane de Liverpool de la Leipzig, a devenit o adevărată senzație în lumea fotbalului.

Destinele lor s-au întâlnit pentru prima dată în 2020, când au fost prezenți la aceeași petrecere de lux din Budapesta. Chimia dintre ei a fost evidentă încă din prima clipă, iar în scurt timp au început să fie văzuți în public împreună. Cu toate că au fost precauți în privința expunerii lor mediatice, nu au putut să ascundă dragostea de ochii lumii.

În prezent, cuplul își face în mod regulat declarații de afecțiune pe rețelele de socializare. Dragostea lor a fost supusă unor teste dificile, deoarece cariera lui Dominik l-a dus în străinătate. Cu toate acestea, Fanni a fost întotdeauna un pilon de sprijin pentru el, susținându-l în fiecare pas al drumului său către succesul internațional.

Deși frumoasa blondă a rămas la Budapesta, unde a absolvit studiile International Business School, aceasta nu se sfiește să prindă primul avion spre Liverpool ori de câte ori are ocazia. Este o figură cunoscută pe terenul de fotbal, fiind deseori fotografiată alături de iubitul ei după meciuri.

Cei doi împărtășesc, de asemenea, o pasiune comună pentru călătorii și aventuri. Fie că sunt în vizită la monumente istorice din Europa sau explorează peisaje exotice din întreaga lume, Dominik și Fanni se bucură de fiecare moment petrecut împreună.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...

Conferința „ Cultura Calului și Renașterea Hipismului în România după 1989” va încheia reuniunea hipică de excepție de duminică de la Hipodromul Ploiești

A patra reuniune hipică din acest an, de la Hipodromul din Ploiești, va fi una de excepție, în program fiind cinci curse de trap....

O mașină a luat foc pe A1 București-Pitești

Un autoturism a luat foc sâmbătă la km 34 al A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre capitală, informează ISU Giurgiu, potrivit agerpres.ro. "Conducătorul auto...
Ultima oră
Pe aceeași temă