13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Cea mai sexy prezentatoare engleză a fost hărțuită

GALERIE FOTO. Cea mai sexy prezentatoare engleză a fost hărțuită

Celebritatea este o sabie cu două tăișuri, iar admirația publicului poate fi înțeleasă greșit de unii. Este și cazul prezentatoarei sportive Emma Louise Jones, de la postul britanic BBC, care a povestit pe rețelele de socializare o întâmplare îngrijorătoare.

Se pare că zilele trecute, atunci când blonda cunoscută pentru bustul său natural foarte voluptos își plimba câinele a fost urmărită pe stradă și oprită în mod repetat cu diferite cerințe incomode de către un bărbat. Emma le-a povestit întâmplarea celor 400.000 de urmăritori într-o poveste pe Instagram, însă s-a abținut să intre în detalii despre ceea ce a cerut bărbatul respectiv, pesemne că dolențele lui erau prea îndrăznețe.

În plus, bomba sexy a făcut apel la toți cei care o urmăresc să fie atenți la orice formă de hărțuire și să stea cu ochii în patru pentru a-i opri pe cei care fac femeile să se simtă inconfortabile pe stradă.

Emma a spus: „Mi-am dus cățelul la plimbare pe aceeași rută din jurul casei mele în ultimele zile și același bărbat m-a oprit în mod repetat să-mi spună că vrea să-mi facă fotografii (împreună cu alte lucruri pe care nu le voi menționa aici). Acest lucru face ca femeile/fetele să se simtă inconfortabil și aș îndemna pe oricine care observă ceea ce pare a fi o interacțiune incomodă să nu o ignore și să nu treacă pe lângă. Nu trebuie să intervii întotdeauna, dar chiar și prezența altcuiva în apropiere poate fi liniștitoare.”

Vedeta TV a trecut prin multe întâmplări dubioase de când este celebră, așa cum ea însăși a povestit de-a lungul timpului. De exemplu, datorită frumuseții sale răpitoare, unii îi „împrumută” fotografiile sexy pentru a-și crea profiluri false pe site-urile de matrimoniale. Tânăra în vârstă de 33 de ani chiar îi deconspiră uneori pe excroci pe propriul cont de social media, cum a făcut recent cu un cont fals: „Dacă ai de gând să falsifici un profil Tinder, te rog să nu mă îmbătrânești”.

Contul fusese creat cu pozele Emmei, însă la vârstă erau trecuți 35 de ani, în ciuda faptului că Jones avea 32 de ani la acea vreme, iar pozele folosite erau din trecut.

Emma Jones este una din cele mai populare jurnaliste sportive din Regatul Unit. Ea s-a făcut remarcată prin aparițiile sale extrem de sexy de pe sticlă, dar și de pe rețelele sociale. Moderatoarea lucrează din 2017 pentru canalul TV al clubului Leeds United, iar în 2021 s-a alăturat echipei BBC Sport.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă