19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Alisha Lehmann s-a întors în brațele fostului iubit

GALERIE FOTO. Alisha Lehmann s-a întors în brațele fostului iubit

Idila dintre Alisha Lehmann și Douglas Luiz pare să se fi reaprins, după ce pe rețelele de socializare au apărut fotografii cu cei doi de la petrecerea de Anul Nou. Imaginile au fost postate chiar de pe contul elvețiencei considerată cea mai sexy jucătoare de fotbal din lume.

Fotbalista lui Aston Villa a împărtășit cu cei 16 milioane de fani de pe Instagram instantanee de la petrecerea de Revelion la care a participat, Douglas Luiz fiind protagonistul câtorva. Cu mesajul: „La mulți ani 2024”, într-o fotografie se vede cum cei doi se privesc cu dragoste unul în brațele celuilalt, în timp ce în alta Luiz își pune mâna pe talia divei în vârstă de 24 de ani.

Jucătorul brazilian i-a răspuns Alishei, scriindu-i: „Te iubesc”. Deși nu a existat o confirmare oficială a reînnodării relației dintre cei doi, fanii au părut convinși în secțiunea de comentarii, un utilizator Instagram scriind: „Din nou cu Douglas Luis, wow”, în timp ce Rachel Daly, coechipiera lui Lehmann de la Villa, a răspuns cu un emoji cu ochi în formă de inimă.

Alisha Lehmann și brazilianul cotat de site-urile de specialitate la 60 de milioane de euro s-au cunoscut pe holurile clubului Aston Villa și s-au iubit pătimaș timp de aproape un an, până în noiembrie 2022, când s-au despărțit. Interesant este că, înainte de a se cupla inițial cu Douglas Luiz, Alisha a avut o relație cu Ramona Bechmann, colega ei de la echipa națională a Elveției.

Alintată „Barbie din fotbal”, elvețianca Alisha Lehmann este una dintre cele mai urmărite sportive de pe rețelele sociale, iar asta îi aduce venituri considerabile. Recent, aceasta și-a lasant un calendar în care apare în ținute sexy, versiunea normală costând 49,99 lire sterline, iar cea în ediție limitată nu mai puțin de 149,99 lire. Fotbalista este deja la a doua lansare, asta după ce în 2022 s-a bucurat de succesul fulminant pe care l-a avut printre fani cu primele poze incendiare.

Dacă Douglas Luiz prosperă din punct de vedere profesional, fiind în acest moment pe locul al doilea în Premier League cu Villa, la doar trei puncte de liderul Liverpool, nu se poate spune la fel și despre Alisha. Echipa feminină a lui Aston Villa se află pe locul nouă în clasament, după ce a pierdut șapte din primele zece meciuri, iar elvețianca nu a reușit să marcheze niciun gol în Womens Super League.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

O fetiță s-a născut cu două forme de cancer

O fetiță s-a născut cu mai multe pete mov pe corp, iar în timp s-au dovedit a fi două forme de cancer. Amelia Topas, acum...

Mesaje de PAȘTE 2024: Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște de trimis în aceste zile sfinte celor dragi. România Liberă îți propune o selecție de urări de Paște, SMS-uri pe care...

Trupa Roxette are o nouă solistă. Per Gessle o confirmă pe Lena Philipsson ca fiind noua cântăreață a trupei

Lena Philipsson va fi noua solistă a trupei Roxette. Per Gessle a confirmat-o pe Lena în urma decesului co-fondatoarei Marie Fredrikkson în 2019. Conform informațiilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă