8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. „Barbie din fotbal” vinde calendare sexy cu 150 de lire

GALERIE FOTO. „Barbie din fotbal” vinde calendare sexy cu 150 de lire

Alintată „Barbie din fotbal”, elvețianca Alisha Lehmann este una dintre cele mai urmărite sportive de pe rețelele sociale, iar asta îi aduce venituri considerabile.

Zilele trecute, vedeta lui Aston Villa și-a pus pe jar cei 16 milioane de fani de pe Instagram după ce a pozat într-o ținută obraznică în timp ce își promova calendarul pentru anul 2024. Având în vedere apropierea sărbătorilor de iarnă, diva le-a sugerat acestora, indirect, că achiziția calendarului ar putea fi cel mai bun cadou pentru ei sau pentru cei dragi.

Totuși, prețul acestuia nu este deloc mic, versiunea normală costând 49,99 lire sterline, iar cea în ediție limitată nu mai puțin de 149,99 lire. Dar prețul cu siguranță nu i-a descurajat pe cei mai loiali dintre adepții Alishei. Aceștia au confirmat în rubrica de comentarii interesul deosebit pentru calendar. Unul dintre ei a declarat: „Ei bine, ăsta este cadoul meu de Crăciun”. Un altul a spus: „Cel mai tare calendar din toate timpurile”, în timp ce un al treilea a elogiat realizarea sexy-fotbalistei: „Cel mai bun dintre cele mai bune”.

Alisha Lehmann, professional football player, in action.
Alisha Lehmann, professional football player
Alisha Lehmann playing football

Fotbalista este deja la a doua lansare de calendar, asta după ce în 2023 s-a bucurat de succesul fulminant pe care l-a avut printre fani cu primele poze incendiare.

Recent, internaționala elvețiană în vârstă de 24 de ani a confirmat că va participa la „Baller League”, o competiție de fotbal în sală care va avea loc în luna ianuarie 2024.

„Aștept cu nerăbdare ‘Baller League’. Este o idee grozavă care combină multe lucruri din ziua de azi: fotbalul pur, divertismentul și apoi face totul accesibil fanilor prin intermediul rețelelor de socializare – pentru o generație care se regăsește în toate aceste puncte. Am crescut cu fotbalul de stradă și m-am uitat mereu la fotbal în sală. Ideea de a oferi acestui fotbal o scenă și de a-l readuce pe teren cu reguli oneste și multă, multă distracție este minunată”, a spus Lehmann pentru cotidianul german Bild.

Alisha Lehmann, professional football player wearing a red jersey
Alisha Lehmann - professional football player
Alisha Lehmann, professional footballer. Image source: romanialibera.ro

Vedetei lui Aston Villa i se vor alătura o serie de foști sau actuali jucători, precum Lukas Podolski sau Mats Hummels., dar și celebrități, muzicieni, streameri și influenceri.

Inspirată din „Liga Regilor” organizată de Gerard Pique, competiția „Baller League” cuprinde 12 echipe, fiecare condusă de câte o vedetă, și va avea loc la Motorworld din Koln, începând cu 8 ianuarie 2024.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă