16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportFotbalEURO Under 21: Germania, ținută în șah de Israel. Celelalte rezultate din...

EURO Under 21: Germania, ținută în șah de Israel. Celelalte rezultate din grupele C și D

Campioana en titre Germania a fost ţinută în şah de reprezentativa Israelului, scor 1-1, la Kutaisi, în primul meci din Grupa C a Campionatul European de fotbal Under 21 din România şi Georgia.

Israelienii au deschis scorul prin Dor David Turgeman (20), dar Germania a egalat rapid, prin Yann Bisseck (26). În ciuda faptului că Israelul a jucat repriza a doua în zece oameni, Germania nu a reuşit să obţină victoria, ratând două penalty-uri în acest meci, prin Youssoufa Moukoko (3) şi Jessic Ngankam (80). Portarul Daniel Peretz a fost omul meciului, apărând ambele lovituri de pedeapsă.

În celălalt meci al grupei, arbitrat de românul Horaţiu Feşnic, Anglia a trecut de Cehia cu 2-0.

În Grupa D, de la Cluj-Napoca, Franţa a învins Italia cu scorul de 2-1, deşi a încheiat jocul în zece oameni. Arnaud Kalimuendo (23) şi Bradley Barcola (62) au punctat pentru „Les Bleuets”, iar Pietro Pellegri (36) a înscris pentru „azzurrini”, care au avut o bară prin Raoul Bellanova (90+2).

În celălalt meci al grupei, Elveţia a trecut de Norvegia cu 2-1, după ce scandinavii au deschis scorul prin Emil Konradsen Ceide (19). Dan Ndoye (36) şi Kastriot Imeri (56) au adus victoria echipei din Ţara Cantoanelor.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Lionel Messi, de neoprit la 36 de ani! A fost desemnat jucătorul lunii în America

Argentinianul Lionel Messi, care în acest moment evoluează la formația Inter Miami, a fost votat cel mai bun jucător al lunii aprilie în liga...

Tragedie în Hunedoara! Un bărbat a murit după ce a fost împușcat accidental la o partidă de vânătoare

Un bărbat de 44 de ani a decedat după ce a fost împuşcat accidental în zona pieptului, în timpul unei partide de vânătoare desfăşurată...

Dinamo și-a aflat adversara din semifinalele EHF European League

Dinamo Bucureşti și-a aflat adversara din semifinalele EHF European League. Astfel, conform tragerii la sorți de vineri, „Dulăii” se vor lupta pentru un loc...
Ultima oră
Pe aceeași temă