10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalDinamo Kiev va juca meciurile din Europa pe stadionul din Giulești. Primul...

Dinamo Kiev va juca meciurile din Europa pe stadionul din Giulești. Primul adversar este Aris Salonic

Formația ucraineană Dinamo Kiev, antrenată de românul Mircea Lucescu, va juca meciul cu Aris Salonic, din manşa secundă a turului al treilea preliminar al Europa Conference League, la Bucureşti, pe Stadionul Giuleşti, în data de 17 august.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă austriacă, la centru cu Sebastian Gishamer, arbitri asistenţi fiind Roland Riedel şi Santino Schreiner, iar al patrulea oficial, Walter Altmann.

Partida din prima manşă va avea loc în data de 10 august (21:15), pe Stadionul Kleanthis Vikelidis din Salonic, iar arbitru de centru va fi australianul Jarred Gavan Gillett. Arbitri asistenţi vor fi englezii Neil Davies şi Harry Lennard, iar al patrulea oficial va fi şi el englez, Michael Salisbury.

Lucescu declarat în urmă cu o lună că Stadionul Giuleşti reprezintă cea mai bună soluţie pentru meciurile pe care formaţia sa le va disputa în Europa Conference League. În sezonul trecut, Dinamo Kiev a jucat meciurile internaţionale în Polonia, la Lodz şi Cracovia.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă