13.1 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportFotbalDeclarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul la titlul de campion în Liga 1.

„Suntem cu gândul la derby şi cu gândul către titlu. Le-am promis suporterilor că vom face tot ce ţine de noi să câştigăm în derby, să fim cu încă un pas mai aproape de titlu. Nu suntem deocamdată campioni, mai aveam un meci sau două, mai avem câţiva paşi de făcut şi trebuie să îi facem. Într-un derby nu prea sunt favoriţi, nici locul pe care te afli, nici ce formă ai, în derby sunt alte lucruri care contează, dar cred că plecăm cu prima şansă”, a spus Târnovanu.

El consideră că este anul FCSB în fotbalul românesc, ultima oară când echipa sa a câştigat titlul de campioană fiind copil de mingi la Poli Iaşi.

„Sunt ceva ani de când nu am mai câştigat un titlu, dar cred că este anul nostru şi în scurt timp să va dovedi asta. Eram copil de mingi la Iaşi când FCSB a câştigat ultimul titlu de campioană. Am şi poze de atunci”, a mai spus Târnovanu.

Jucătorii echipei FCSB Octavian Popescu, Darius Olaru, Joyskim Dawa, Adrian Şut, Ştefan Târnovanu, David Miculescu şi Siyabonga Ngezana au participat, joi, la o întâlnire cu fanii, în cadrul căreia au acordat autografe, la unul din magazinele sponsorului tehnic.

Derby-ul dintre FCSB și Rapid se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Naţională.

Cu șase etape înainte de finalul campionatului, FCSB este lider detașat, cu 13 puncte avans față de principalele adversare, Universitatea Craiova și CFR Cluj. Prin jocul rezultatelor, roș-albaștrii își pot asigura titlul încă din acest weekend, dacă înving Rapidul, iar Craiova și CFR se împiedică.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă