19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalDe mâine, Kylian Mbappe poate semna cu Real Madrid. Ce salariu colosal...

De mâine, Kylian Mbappe poate semna cu Real Madrid. Ce salariu colosal îi oferă spaniolii

Începând de mâine, 1 ianuarie 2024, atacantul francez Kylian Mbappe intră în ultimele 6 luni de contract cu Paris Saint-Germain și va putea semna cu orice formație interesată de serviciile sale. În pole position se află Real Madrid, care îi propune un salariu colosal.

Evaluat la 180 milioane euro de către site-ul specializat Transfermarkt, Mbappe a trimis o scrisoare clubului parizian prin care anunţa că nu-şi va mai prelungi contractul valabil până în iunie 2024.

Totuși, între timp, relația dintre Nasser al-Khelaifi şi căpitanul Franţei a fost restabilită.

Prima variantă pentru vedeta Franței este Real Madrid, acolo unde este dorit încă din urmă cu două sezoane. Clubul iberic a anunţat însă că va adopta o poziție rezervată, având în vedere că acum doi ani au fost ţinuţi în şah de Mbappe timp de şase luni, înainte ca internaţionalul francez să-şi prelungească înţelegerea cu PSG.

Conducerea de pe Santiago Bernabeu îi va oferi răzgaz de gândire lui Mbappe până pe 15 ianuarie pentru a se decide dacă semnează sau nu cu Real.

Ademenit la Madrid cu un salariu colosal

Real îi promite lui Mbappe un salariu anual de 26 de milioane de euro, plus un bonus de 130 de milioane de euro la semnătură.

În cazul în care nu va ajunge la un acord cu Mbappe şi transferul francezului nu se va realiza, clubul madrilen are deja o altă ţintă bine identificată: norvegianul Erling Haaland de la Manchester City.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Mașină făcută scrum pe Autostrada București – Pitești

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Giurgiu, un autoturism a fost cuprins de flăcări sâmbătă pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 34, pe sensul de...

Germania vizează să-și reia poziția geopolitică printr-o relansare economică

Germania are nevoie de o relansare economică pentru a-şi asigura poziţia geopolitică, a declarat sâmbătă ministrul de Finanţe, Christian Lindner, care este şi preşedintele...

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă