15.6 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSportFotbalCSA Steaua și-a anunțat ultimele transferuri. Un fost dinamovist vine în Ghencea

CSA Steaua și-a anunțat ultimele transferuri. Un fost dinamovist vine în Ghencea

Ştefan Bodişteanu, Laurenţiu Corbu şi Doru Calestru au ajuns la o înţelegere şi urmează să îmbrăce tricoul Clubului Sportiv al Armatei (CSA) Steaua în sezonul viitor al Ligii a II-a.

În vârstă de 19 ani, Ştefan Bodişteanu este un internaţional de juniori al României, care a fost om de bază pentru tricolori la Campionatul European U19 din această vară.

A fost format la Academia lui Gică Hagi şi poate acoperi mai multe posturi în linia de mijloc a terenului. În sezonul trecut, a evoluat în 10 partide în Liga 1 şi Cupa României pentru Farul.

În vârstă de 28 de ani, Laurenţiu Corbu vine din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de Chindia Târgovişte.

El poate evolua atât ca fundaş dreapta, cât şi stânga, dar şi ca mijlocaş de bandă.

În cariera sa a mai jucat pentru ACS Urban Titu, Dinamo şi St Mirren din Scoţia.

Doru Calestru este un internaţional moldovean de 19 ani, cu prezenţe la toate loturile de juniori, dar şi la selecţionata U 21.

A început fotbalul la Dacia Buiucani, echipă cu care a promovat în prima divizie a Moldovei şi poate evolua ca fundaş de bandă sau central.

În ţara vecină a mai jucat pentru FC Sfîntul Gheorghe.

CSA Steaua a încheiat sezonul precedent de Liga a II-a pe loc de baraj pentru promovare, dar nu a avut drept de joc în această fază a competiției, fiind considerat club departamental și neavând dreptul de a disputa partide în Liga I.

Militarii sunt nevoiți să-și găsească rapid un patron pentru a avea drept de promovare în sezonul ce urmează.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

ONU condamnă atacurile mortale israeliene din Rafah

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a condamnat atacurile aeriene mortale ale Israelului lângă Rafah, în Fâşia Gaza."Condamn acţiunile Israelului care au ucis zeci...

Rusia anunță că a doborât o dronă la periferia Moscovei

Rusia a anunţat luni că a doborât o dronă la periferia Moscovei şi a impus restricţii de zbor pentru mai puţin de o oră...

Ciolacu anunță că se modifică plafonul de la care se impozitează pensiile

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat, luni, că de la 1 septembrie, odată cu recalcularea pensiilor, se va modifica şi plafonul peste...
Ultima oră
Pe aceeași temă