19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalAlexandru Tudorie a revenit în Liga 1

Alexandru Tudorie a revenit în Liga 1

Atacantul Alexandru Tudorie a revenit în Liga 1 și va îmbrăca tricoul formației UTA Arad, conform anunțului făcut de reprezentanții „Bătrânei Doamne” pe pagina de Facebook.

Fostul internaţional de tineret al României revine astfel în România de la Al-Adalah, din liga secundă a Arabiei Saudite.

De-a lungul carierei, Tudorie a adunat 209 meciuri în prima ligă internă și a jucat pentru FC Voluntari, Universitatea Craiova, Steaua Bucureşti, Oţelul Galaţi şi Sepsi OSK. În Liga 1 a marcat de 52 de goluri şi a oferit 10 pase decisive. A mai evoluat în carieră pentru Arsenal Tula, în Rusia.

În total a adunat 28 de meciuri la naţionalele de juniori şi tineret ale României. A câştigat trei Cupe ale României în trei sezoane consecutive, 2020/2021, 2021/2022, 2022/2023. Mai are în palmares o Cupă a Ligii, cu Steaua, şi o Supercupă a României, cu Sepsi OSK.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Floriile 2024, duminica dinainte de Paște. De ce se sfințesc ramurile de salcie

Floriile, duminica dinaintea Paștelui, reprezintă un moment de profundă semnificație în calendarul creștin. În această zi, creștinii marchează Intrarea Mântuitorului în Ierusalim, un eveniment...

“Sunt convins că Mircea Geoană va candida la președinție”, spune Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că are convingerea fermă că Mircea Geoană va candida pentru funcția de președinte al României. Această declarație a...

VIDEO. Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist îi cer premierului Pedro Sanchez să rămână în funcție

Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist au venit sâmbătă, 27 aprilie 2024, din întreaga Spanie la un miting la Madrid pentru a-i cere premierului...
Ultima oră
Pe aceeași temă