13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportFostul ministru al Economiei: "Sunt mândru că plec (...) Colegii de la...

Fostul ministru al Economiei: “Sunt mândru că plec (…) Colegii de la presă poate să zâmbească că am spus asta”

Fostul ministru al Economiei Ion Ariton a declarat, la predarea mandatului, că este “mândru” că pleacă de la conducerea instituţiei şi că fostul guvern “a făcut multe” pentru România, dar era momentul unui “pas înapoi”, potrivit Mediafax.

“Sunt mândru că plec, că am făcut parte dintr-un guvern care a făcut multe pentru România. Îmi pare bine că este continuitate în această direcţie. Era momentul să facem un pas înapoi, ne-am făcut datoria”, a afirmat Ariton.

Ulterior, în aceeaşi propoziţie, Ariton a făcut un dezacord între subiect şi predicat, dar şi o cacofonie, afirmând “colegii de la presă poate să zâmbească că am spus asta”.

Aceasta a fost a treia întâlnire a lui Ariton cu presa de la instalarea în funcţie, în septembrie 2010.

Pe de altă parte, el a arătat că România are creştere economică de patru trimestre consecutiv, iar FMI, Comisia Europeană şi Banca Mondială au apreciat ca foarte bună evoluţia Ministerului Economiei.

“Ne-am atins toate ţintele. Le mulţumesc tuturor colaboratorilor. Am încrederea şi convingerea că noul ministru va avea cu această echipă pe care o las în urma mea rezultate foarte bune. Nu este o perioadă uşoară. Vă doresc succes. Sunt convins că veţi obţine ce v-aţi propus”, i-a transmis Ariton noului ministru al Economiei, Lucian Bode.

Cele mai citite

Unicat în România! Grădini plutitoare pe lac, aranjamente gigant, zeci de mii de ghivece la West Side Flower Fest, cel mai mare festival de...

Dăm startul verii la cea de-a doua ediție a West Side Flower Fest! Va avea loc din 31 mai până în 2 iunie, în...

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

OFICIAL. Massimiliano Allegri a fost demis de Juventus

Clubul de fotbal Juventus Torino a anunțat vineri, 17 mai 2024, demiterea antrenorului Massimiliano Allegri. Anunțul vine la doar două zile după ce echipa a...
Ultima oră
Pe aceeași temă