1.8 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeSportFostul ministru al Economiei: "Sunt mândru că plec (...) Colegii de la...

Fostul ministru al Economiei: “Sunt mândru că plec (…) Colegii de la presă poate să zâmbească că am spus asta”

Fostul ministru al Economiei Ion Ariton a declarat, la predarea mandatului, că este “mândru” că pleacă de la conducerea instituţiei şi că fostul guvern “a făcut multe” pentru România, dar era momentul unui “pas înapoi”, potrivit Mediafax.

“Sunt mândru că plec, că am făcut parte dintr-un guvern care a făcut multe pentru România. Îmi pare bine că este continuitate în această direcţie. Era momentul să facem un pas înapoi, ne-am făcut datoria”, a afirmat Ariton.

Ulterior, în aceeaşi propoziţie, Ariton a făcut un dezacord între subiect şi predicat, dar şi o cacofonie, afirmând “colegii de la presă poate să zâmbească că am spus asta”.

Aceasta a fost a treia întâlnire a lui Ariton cu presa de la instalarea în funcţie, în septembrie 2010.

Pe de altă parte, el a arătat că România are creştere economică de patru trimestre consecutiv, iar FMI, Comisia Europeană şi Banca Mondială au apreciat ca foarte bună evoluţia Ministerului Economiei.

“Ne-am atins toate ţintele. Le mulţumesc tuturor colaboratorilor. Am încrederea şi convingerea că noul ministru va avea cu această echipă pe care o las în urma mea rezultate foarte bune. Nu este o perioadă uşoară. Vă doresc succes. Sunt convins că veţi obţine ce v-aţi propus”, i-a transmis Ariton noului ministru al Economiei, Lucian Bode.

Cele mai citite

Reforma azilelor de bătrâni, promisă în vară nici acum nu e gata

Scandalul azilelor de bătrâni de la începutul lunii iulie care i-a îngrozit avea să fie rezolvat în această toamnă. Premierul promisese că vine cu...

Prețul aurului a atins un maxim istoric

Gramul de aur s-a scumpit luni cu 6,9502 lei (2,34%), ajungând la o cotaţie de 303,8212 lei, de la 296,8710 lei, cât anunţase miercuri...

Credit pentru tineri casatoriti garantat de stat, prin Family Start

Guvernul a lansat de curând câteva programe de creditare concepute cu scopul de a susține familiile tinere sau persoanele care intenționează să-și formeze o...
Ultima oră
Pe aceeași temă