25.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSportFormula 1Ce spune o dominatoare despre meseria ei: 50 de umbre ale lui...

Ce spune o dominatoare despre meseria ei: 50 de umbre ale lui Grey, roman prostesc

O lucrătoare sexuală şi dominatoare, Laura Lee, din Irlanda, a povestit că ocupaţia ei ar trebui să fie legalizată şi ar trebui să existe cursuri în acest sens. Ea a spus că, în meseria ei, este vorba despre sex doar în proporţie de 25%, scrie publicaţia britanică The Independent.

Ca “dominatoare neînfricată”, Laura Lee primeşte cereri bizare de la clienţii ei. Una dintre cele mai ciudate este “umilirea publică”, bărbaţii cerându-i să ţipe la ei pe stradă, “În mod normal, la bărbaţi este vorba despre putere. Vor să o cedeze, pentru că deţin controlul întreaga zi”, a spus ea.

La fel ca personajele Anastasia şi Christian din “Fifty Shades of Grey/ Cincizeci de umbre ale lui Grey”, femeia foloseşte anumite cuvinte ca limite de siguranţă. Însă, Lee, mamă singură, spune că similitudinea dintre meseria ei şi romanele „prosteşti” ale scriitoarei EL James se încheie aici. „BDSM are limite stricte – siguranţă, sănătate şi consens. Acel bărbat (Christian) o urmăreşte tot timpul. Asta este greşit”, a explicat ea.

Atunci când nu lucrează ca dominatoare, Lee este lucrătoare sexuală pentru muribunzi şi oamenii cu dizabilități severe, care nu au avut niciodată o experienţă sexuală.

„Reacţia pe care o obţii este minunată, pentru că ei şi-au trăit toată viaţa izolaţi, în depresie – aşa că această experiență îi face să se simtă ca parte a unui grup. Dacă ar fi după mine, ar exista cursuri pentru lucrătorii sexuali din Marea Britanie. 77% din lucrătorii sexuali sunt mame, care îşi desfăşoară activitatea discret, în apartamentele lor”, a mai spus Laura Lee.

În ciuda naturii neobişnuite a meseriei Laurei Lee, fiica ei adolescentă le-a povestit colegilor la şcoală despre ocupaţia ei, fără să se teamă ca va fi batjocorită. „Toate mamele lor ştiu că stau în vreo temniţă şi că trăiesc o viaţă normală de familie, cu o pisică, hamsteri, aşa că fiicele lor se simt în siguranţă în preajma mea”, a spus femeia.

Lee a lucrat în îndustria sexuală timp de peste două decenii, în care a făcut câteva pauze, în care a fost barman şi a lucrat în sectorul financiar.

Femeia a devenit lucrătoare sexuală când era studentă la Facultatea de Drept din Universitatea din Dublin. „Am luat decizia neortodoxă să fiu fata de la salonul local de masaj, pentru că am vrut să închei facultatea fără datorii” , a povestit Lee, care studiază în prezent pentru a-și obține diploma în psihologie.

De asemenea, în prezent, Laura Lee desfăşoară o campanie pentru a legaliza meseria de lucrătoare sexuală în Irlanda, schimbare care, potrivit ei, le-ar uşura munca femeilor care au această ocupaţie.

„Momentan, dacă două femei lucrează într-un apartament, ele pot fi arestate şi acuzate de proxenetism”, a explicat Lee, care a adăugat că speră să strângă suficienţi bani ca să obţină o revizuire a legii. 

Femeia a mai spus că vrea ca oamenii să înţeleagă că, prin munca ei, face oameni fericiţi. „În meseria de lucrător sexual, este vorba despre sex doar în proporţie de 25%. Este vorba despre companie, sinceritate şi ascultarea oamenilor. Este vorba despre mult mai mult decât actul fizic”, a spus Lee.

Cele mai citite

Tipuri de gletiere: care sunt și cum alegi modelul potrivit?

Ai în plan finisarea suprafețelor cu glet sau placarea pereților și a podelelor cu plăci...

Se oprește apa caldă în patru sectoare ale Capitalei

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunţă că se vor efectua lucrări de înlocuire și de reparații pe conductele rețelei termice primare, în zone din...

tbi bank a obţinut un profit net de 11,3 milioane euro în primul trimestru din acest an, cu aproape 40% mai mult decât în...

tbi bank anunţă că a obţinut un profit net de 11,3 milioane euro în primul trimestru din acest an, cu aproape 40% mai mult...
Ultima oră
Pe aceeași temă