25.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSportFinal de carieră pentru șase arbitri din Liga 1

Final de carieră pentru șase arbitri din Liga 1

„La finalul anului 2020, conform RODAAF (n.r. – Regulamentul de Organizare şi Desfăşurare a Activităţii Arbitrilor de Fotbal) sau la cerere, nouă arbitri din loturile pentru primele două ligi şi-au încheiat activitatea. Aceştia sunt: Marius Avram, George Rădulescu, Marius Nicoară, Daniel Hulubei, Bogdan Velicu (Liga I); Cristian Lucaci, Marian Truţă, Dorin Voinea, Dan Florin Costin (Liga a II-a)”, se arată pe site-ul citat.

Federaţia Română de Fotbal nu precizează care dintre arbitri nu mai îndeplinesc condiţiile din Regulamentul de Organizare şi Desfăşurare a Activităţii Arbitrilor de Fotbal şi care şi-au dorit să îşi încheie carierele.

De asemenea, la împlinirea vârstei de 70 de ani, doi dintre observatorii de la Liga a II-a şi-au încheiat, de asemenea, activitatea: Cornel Corocan şi Lucian Măiereanu.

Cele mai citite

Tipuri de gletiere: care sunt și cum alegi modelul potrivit?

Ai în plan finisarea suprafețelor cu glet sau placarea pereților și a podelelor cu plăci...

Cum să alegi bateria potrivită pentru panoul tău fotovoltaic

Într-o lume unde există o evoluție a energiei regenerabile, cunoașterea elementelor esențiale ale sistemelor fotovoltaice este vitală. Articolul de față evidențiază factorii pe care...

Se oprește apa caldă în patru sectoare ale Capitalei

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunţă că se vor efectua lucrări de înlocuire și de reparații pe conductele rețelei termice primare, în zone din...
Ultima oră
Pe aceeași temă