11.3 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021

Emma Răducanu a devenit imaginea celebrului brand de bijuterii Tiffany & Co. Câte milioane vor intra în contul jucătoarei

Succesul de la US Open i-a adus Emmei Răducanu și primul super contract: jucătoarea de tenis a devenit noul ambasador al celebrului brand de bijuterii Tiffany & Co.

2021 este anul ei! După ce a scris istorie la US Open, numele Emmei Răducanu a devenit un brand. Jucătoarea de tenis cu origini românești este „vânată” acum de cele mai mari branduri ale lumii și, recent, a semnat un contract de milioane!

Emma Răducanu a devenit noul ambasator al mărcii de bijuterii Tiffany & Co. La câteva zile după ce a obținut victoria la US Open (devenind prima femeie din Marea Britanie câștigătoare de Grand Slam în 44 de ani).

 Emma se alătură celor mai mari vedete ale lumii pe lista ambasatorilor Tiffany & Co, printre ele fiind Tracee Ellis Ross, Anya Taylor-Joy și Beyoncé și Jay-Z.

 Bijuteriile de la această firmă au o însemnătate aparte pentru jucătoare, conform declarațiilor făcute chiar de ea în urmă cu două zile:

„Este un brand atât de iconic și cu care m-am simțit conectată de ceva timp”, a declarat Emma Răducanu pentru British Vogue. „Am purtat inelul, brățara, cerceii și colierul pe toată durata turneului [US Open]. Aceste bijuterii vor fi întotdeauna foarte speciale pentru mine”.

Presa internațională specula  această colaborare încă de la începutul lui septembrie. Emma a apărut pe covorul roșu la Met Gala, dar și la deschiderea unui nou hotel din Londra, cu accesorii semnate de Tiffany.

 Emma va deveni cu siguranță un brand la nivel mondial

Conform experiților, tânăra în vârstă de 18 ani este considerată noua stea a sportului britanic, iar încasările sale se vor rotunji și în urma contractelor de publicitate. Extrem de rapid, marile companii de publicitate au înroșit telefoanele cu oferte extrem de generoase.

Potrivit expertului în cultură populară și brand Nick Ede, afacerea cu Tiffany a Emmei este estimată la peste 2 milioane de lire sterline.

 În întreaga sa carieră, până la US Open, Emma Răducanu adunase din premii 300.000 de dolari. După turneul de la US Open, contul s-a rotunjit cu alte 2,5 milioane de dolari. Se pare că în prezent, jucătoarea de tenis se află în discuții și cu Nike sau Aston Martin.

Ultima oră
Pe aceeași temă