16.2 C
București
marți, 19 octombrie 2021

Kate Middleton a jucat tenis cu Emma Răducanu |FOTO

Kate Middleton a jucat tenis cu Emma Răducanu!

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton s-a alăturat campioanei US Open Emma Raducanu pentru un joc amical de tenis în această dimineață (24 septembrie).

Cele două s-au întâlnit pe zgură la evenimentul de întoarcere a Emmei în Marea Britanie. Acesta a avut loc la Centrul Național de Tenis din Londra.

Kate Middleton și Emma Răducanu au purtat ținute sport în timp ce au jucat tenis. Emma a purtat un top Nike și pantaloni scurți. În timp ce ducesa a ales o fustă de tenis și jachetă cu fermoar asortată de la brandul Poivre Blanc.

După ce s-au jucat tenis, Ducesa de Cambridge și Emma au purtat o discușie, iar Kate Middleton a descris-o pe jucătoarea cu origini românești ca fiind „impresionantă”.

Kate Middleton, fan înrăit al tenisului

Kate Middleton este un fan al tenisului și este văzută în mod regulat participând la campionatele de la Wimbledon. Fiind, probabil un bun motiv pentru care Kate Middleton a jucat tenis cu Emma Răducanu. Ea patronează clubul All England Lawn Tennis and Croquet Club din 2016.

Evenimentul festiv a fost găzduit de Asociația Lawn Tennis pentru a marca succesul jucătorilor britanici la US Open – inclusiv Emma Raducanu, alături de Joe Salisbury, Gordon Reid și Alfie Hewett.

Emma Răducanu a devenit imaginea celebrului brand de bijuterii

Succesul de la US Open i-a adus Emmei Răducanu și primul super contract: jucătoarea de tenis a devenit noul ambasador al celebrului brand de bijuterii Tiffany & Co.

2021 este anul ei! După ce a scris istorie la US Open, numele Emmei Răducanu a devenit un brand.

Jucătoarea de tenis cu origini românești este „vânată” acum de cele mai mari branduri ale lumii și, recent, a semnat un contract de milioane!

Conform experiților, tânăra în vârstă de 18 ani este considerată noua stea a sportului britanic.

Încasările sale se vor rotunji și în urma contractelor de publicitate. Extrem de rapid, marile companii de publicitate au înroșit telefoanele cu oferte extrem de generoase.

Potrivit expertului în cultură populară și brand Nick Ede, afacerea cu Tiffany a Emmei este estimată la peste 2 milioane de lire sterline.

Emma Răducanu s-a îmbogățit în câteva luni

 În întreaga sa carieră, până la US Open, Emma Răducanu adunase din premii 300.000 de dolari. După turneul de la US Open, contul s-a rotunjit cu alte 2,5 milioane de dolari. Se pare că în prezent, jucătoarea de tenis se află în discuții și cu Nike sau Aston Martin.

Ultima oră
Pe aceeași temă