31.4 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSportElena Udrea: Predoiu nu-l poate bate pe Antonescu

Elena Udrea: Predoiu nu-l poate bate pe Antonescu

Elena Udrea: Traian Băsescu este singurul care mai ţine piept acaparării statului de drept de către USL. Ponta a acceptat amânarea accizei. Critica preşedintelui a funcţionat. Nu o vor mai introduce anul viitor. Nu va mai îndrăzni nimeni să facă asta în an electoral.

Ponta l-a ţinut în braţe pe Voiculescu, a mai spus Udrea. Voiculescu este interesat de restituirea a 25.000 de hectare.

”În prezent văd o alianţă PDL- PNL în turul al doilea, dacă Antonescu va trece de primul tur”, a mai spus Elena Udrea. ”Cred că în Turul al doilea, dacă nu este candidatul nostru plasat în acest tur, ar trebui să susţinem un candidat de dreapta, clar”.

Elena Udrea: ”Antonescu a devenit mai agresiv din toamnă”, a precizat Udrea. Aşteptarea care există pentru o alteranitvă, nu m-ar mira ca oamenii să-l abslove pe Antonescu de cârdăşia cu USL şi să câştige. probabil că va fi un electorat care-l va crede şi poate intra în turul al doilea. Însă în prezent, dacă Băsescu ar candida, Antonescu ar pierde”.

”Cine va rupe această uniune, va plăti daune electorale. Antonescu este vinovat şi este părtaş la tot ceea cea făcut USL, a mai spus Elena Udrea. Se încearcă golirea de putere a PNL. Miniştrii PNL vor mai avea doar dreptul la maşină şi le vor lăsa secretarele. Şi dacă aceptă şi această umilinţă, ce va mai putea să le facă Victor Ponta pentru a-i face să plece din USL. Ei vor lua decizia să plece pe cont propriu şi vor găsi un motiv să focalizeze electoratul de centru dreapta”, a spus Elena Udrea.

Udrea a mai vorbit cum a trecut neobservată declaraţia extrem de periculoasă a lui Ponta că staţi liniştiţi 11 luni, că acum regimul lui Băsescu bagă oameni la închisoare, dar apoi, ceva de genul că  nu se va mai aplica legea…

Deputatul Elena Udrea mai spune că dacă Ponta va scădea în sondaje, Maior va fi un candidat bun la prezidenţialele din 2014. Udrea a mai spus că Antonescu a pregătit ieşirea din USL când a spus că poate candida şi doar cu susţinerea PNL. Dar Băsescu stă mai bine în sondaje ca Antonescu, acum.

”Cred că PSD va veni cu candidat propriu, este o nuanţare. Am mai spus şi pe parcurs că, dacă Victor Ponta va începe să scadă, ca urmare a proastei guvernări, şi încrederea în el va scădea şi atunci probabil nu va mai candida în decembrie. PSD-ul stă momentan cu Victor Ponta, cel mai bine. Azi că spun că va candida el, dar dacă după trecerea iernii va fi evaluat corect, nici el nu va risca să meargă să piardă bătălia pentru prezidenţiale căci atunci va pierde tot”, a spus Elena Udrea.

”Mi-am adus aminte că abia ce venise PSD-ul la putere şi eu am spus atunci că Ponta va candida la preşedinţie. Când lucrurile mergeau bine, USL-ul ştia că este candidat Antonescu. Eu am spus, cunoscându-l pe Victor Ponta, că el va candida din partea PSD şi că nu va exista un candidat al USL. Ne apropiem de acest moment, aceasta este miza. Dorinţa de a controla puterea”, a spus Udrea.

Elena Udrea spune că în sondajele ”de casă” încearcă să-l pună pe Ponta cât mai sus în sondaje. Azi vă spun că Victor Ponta va candida la prezidenţiale.

Miza certurilor izbucnite între copreşedinţii USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, sunt alegerile din 2014, a explicat, miercuri, la B1TV Elena Udrea.

Elena Udrea: ”Când se ceartă în interiorul unei coaliţii de 70% în Parlament, partidele care ar putea să guverneze liniştite, să se ocupe de probleme oamenilor, ele se ceartă şi se bat pe putere, pe funcţii, dar ştim cu toţii că miza este ce va fi în 2014. Un popor întreg stă şi se uită la scandalul din USL şi se gândeşte ce ne aşteaptă. Am spus că Victor Ponta va candida din partea USL la Preşedinţie. Cred că PSD va veni cu un candidat propriu. Se va doveni până la urmă că Ponta nu este în stare să conducă o direcţie din vreun minister, nu un Guvern”.

Parlamentarul Elena Udrea vorbeşte la emisiunea Evenimentul Zilei despre scandalul din USL şi cum afectează acesta viaţa politică.

Ştire în curs de actualizare.

Cele mai citite

Statul a colectat, pentru 2023, taxe de 11 milioane de euro de la liber-profesioniştii ce folosesc platforma SOLO pentru contabilitate

Persoanele Fizice Autorizate (PFA) care au completat şi depus Declaraţia Unică prin platforma de contabilitate digitală SOLO au plătit către stat taxe, impozite şi...

George Tuță își anunță prioritățile ca primar în Sectorul 1: transporturi și parcuri

George Cristian Țuță, candidatul care a câștigat alegerile în Sectorul 1, își anunță deja prioritățile ca primar. "L-am vizitat pe directorul STB pentru lista de...

NATO trece mai multe rachete nucleare din depozitare în “standby”, anunță Stoltenberg

NATO își trece mai multe focoase nucleare din starea de depozitare în cea de "standby", a anunțat secretarul general al Alianței Atlantice, Jens Stoltenberg,...
Ultima oră
Pe aceeași temă