17.9 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSportDragnea: USL nu trebuie să fie închis pentru oameni ca Gigi Becali

Dragnea: USL nu trebuie să fie închis pentru oameni ca Gigi Becali

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, comentând solicitarea unor ONG-uri de retragere a candidaturii lui Gigi Becali, că acesta este un persoanj “autentic” şi că USL nu trebuie să fie închis pentru oameni ca Becali, potrivit Mediafax.

“Încerc să fiu destul de rezervat. Gigi Becali e un persoanj autentic, un om politic cu destul de multă putere şi nu cred că USL trebuie să fie închis pentru oameni ca Gigi Becali”, a spus Dragnea.

Coaliţia Antidiscriminare din România le-a adresat un apel politic liderilor USL Victor Ponta şi Crin Antonescu în care le cere să reanalizeze oportunitatea candidaturii la parlamentare a lui George Becali din partea USL, apreciind că acesta este un “politician misogin, homofob şi rasist”.

Conducerea PNL a decis luni începerea negocierilor pentru un acord politic cu PNG, condus de Gigi Becali şi cu PNŢCD-aripa Ciorbea, în contextul alegerilor parlamentare din decembrie, a anunţat preşedintele liberalilor, Crin Antonescu.

El a spus că dacă aceste discuţii vor fi finalizate cu succes, iar PNG va susţine candidaţii USL, Becali va trebui să se înscrie într-un partid din USL, pentru a candida.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că George Becali va candida din partea USL într-un colegiu din Sectorul 6, acelaşi în care va candida şi Dan Diaconescu, aliatul PDL, el afirmând că Becali va câştiga.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă