12 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportFotbalDouă brigăzi de arbitri din România în preliminariile Cupei Mondiale 2022

Două brigăzi de arbitri din România în preliminariile Cupei Mondiale 2022

Ovidiu Haţegan şi Radu Petrescu vor conduce două brigăzi de arbitri din România și vor arbitra două meciuri care vor avea loc vineri, în Grupa F a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal din 2022, potrivit site-ului FRF.

Ovidiu Haţegan va conduce meciul dintre echipele Austriei şi Israelului (ora 21:45), programat la Klagenfurt, arbitri asistenţi fiind Radu Ghinguleac şi Sebastian Gheorghe, în timp ce Marcel Bîrsan a fost delegat ca al patrulea oficial.

Arbitru video a fost nominalizat italianul Massimiliano Irrati, iar arbitru asistent video va fi conaţionalul său Marco Guida, conform agerpres.ro.

Radu Petrescu va fi centralul partidei dintre reprezentativele Danemarcei şi Insulelor Feroe, care se joacă la Copenhaga (21:45). Mircea Grigoriu şi Alexandru Cerei vor fi arbitri asistenţi, iar Andrei Antonie, al patrulea oficial.

Italianul Fabio Maresca a fost desemnat arbitru video, compatriotul său Filippo Meli fiind arbitru asistent video.

Danemarca e liderul Grupei F şi calificată deja la turneul final din Qatar, având un avans de 7 puncte faţă de ocupanta locului secund, Scoţia, înaintea ultimelor două meciuri.

Felix Grigore, managerul de competiţii al FRF, va superviza partida dintre Anglia şi Albania, în calitate de comisar FIFA. Meciul din Grupa I are loc tot vineri 12 noiembrie, de la 21:45, pe Wembley.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Răsturnare de situație la FC Barcelona! Decizia de ultim moment luată de Xavi

După ce anunțase că la finalul acestui sezon va părăsi banca tehnică a formației FC Barcelona, antrenorul spaniol Xavi Hernandez a ajuns la un...

Sărbătoare în inima Bărăganului! Unirea Slobozia, prima promovată în Liga 1

Unirea Slobozia s-a impus cu scorul de 1-0 în deplasarea de la CS Mioveni, în etapa a șasea a play-off-ului Ligii a 2-a, și...
Ultima oră
Pe aceeași temă