10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportDeclarațiile Simonei Halep după ce a pierdut finala de la Cluj

Declarațiile Simonei Halep după ce a pierdut finala de la Cluj

Simona Halep a pierdut finala Transylvania Open de la Cluj, după ce a fost învinsă de estoniana Anett Kontaveit.

Declarațiile Simonei Halep după ce a pierdut finala de la Cluj

Halep spune că îi pare rău că nu a putut câștiga.

“Anett, m-ai zdrobit astăzi, şi ţi s-au deschis porţile către Turneul Campioanelor. Meriţi să fii acolo, ai avut un an foarte bun, dar întâi bucură-te de această victorie pentru că este o zi specială. Eu am avut o săptămână extraordinară după un an foarte dificil. Sinceră să fiu, nu mă aşteptam să joc atât de bine aici. Dar acasă e întotdeauna plăcut pentru că te simţi sigur, te simţi sub control. A fost o plăcere să mă aflu aici, la Cluj, şi să joc finala. Îmi pare rău că nu am putut câştiga, dar Anett a fost prea bună astăzi”, a declarat Halep la postul DigiSport 2.

“Vreau să mulţumesc echipe mele, am început împreună un drum. Au fost lângă mine, ştiu că nu este uşor, dar sper să muncim în continuare şi să mai avem parte de multe finale de acum încolo. Este primul meu discurs de anul acesta, aşa că vreau să îi mulţumesc şi soţului meu. Mulţumesc că eşti în viaţa mea… de asemenea mulţumesc familiei mele care mă urmăreşte de acasă, sper ca în viitor să îi am pe toţi în loja mea la următoarele finale”, a adăugat aceasta.

Halep a transmis un mesaj şi fanilor români care nu au fost prezenţi la meci din cauza restricţiilor impuse de autorităţi în contextul pandemiei de coronavirus.

“Îmi pare rău că nu aţi fost alături de noi astăzi şi pe parcursul acestei săptămâni. Este trist fără spectatori, dar ştiu că aţi fost în faţa televizoarelor şi ne-aţi susţinut pe noi, româncele. Am simţit energia voastră. Este o plăcere să joc şi să fiu prezentă la acest turneu în ţara noastră. De ce nu, sper să mai joc finale şi să mai câştig trofee aici, acasă”.

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Rusia susține că va avea “ținte legitime” în Polonia, dacă această țară va găzdui arme nucleare americane

"Instalațiile relevante" din Polonia vor deveni "ținte legitime" pentru Rusia, dacă această țară va primi pe teritoriul ei arme nucleare ale Statelor Unite. Acest avertisment...

Boeing pierde teren în fața Airbus, dar transportul aerian își revine

După pandemie, sectorul transportului aerian a revenit în forță, iar Consiliul Internațional al Aeroporturilor (ACI) World a prezis că traficul global de pasageri va...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...
Ultima oră
Pe aceeași temă