16.1 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSportDan Diaconescu, propus de PPDD Gorj la europarlamentare

Dan Diaconescu, propus de PPDD Gorj la europarlamentare

PPDD Gorj îl susţine pe Dan Diaconescu la alegerile europarlamentare, a declarat şefa filialei, conform Mediafax.

Preşedinta PPDD, Niculina Mocioi, a afirmat că propunerea vine ca urmare a rezultatelor foarte bune pe care organizaţia le-a obţinut la alegerile parlamentare din 2012, când Dan Diaconescu a candidat pentru un post de deputat pe Colegiul 6 Târgu Jiu, fiind însă învins de Victor Ponta.

Citeşte şi: Dan Diaconescu, 3 ani de închisoare cu executare, în dosarul de şantaj

“Este doar o propunere a noastră. Nu avem deocamdată un răspuns din partea conducerii centrale, dar sperăm să îl avem pe Dan Diaconescu candidat din partea PPDD Gorj. Până pe 31 ianuarie ar trebui definitivate listele şi, ca urmare, până atunci vom şti dacă dumnealui va candida la europarlamentare având susţinerea organizaţiei noastre”, a spus preşedintele PPDD Gorj.

Niculina Mocioi a mai spus că o eventuală candidatură a lui Dan Diaconescu la europarlamentare din partea PPDD Gorj îi va mobiliza şi mai mult pe membrii organizaţiei în campania electorală care urmează, dar şi în cea de strângere de semnături pentru susţinerea candidaţilor filialei.

“Din ceea ce ştiu eu, o să fie nevoie de 200.000 de semnături strânse în toată ţara, ceea ce înseamnă cam 5.000 în fiecare judeţ. Cum noi am avut 33% din voturi în 2012 şi am fost prima organizaţie din ţară în cadrul partidului, probabil că şi numărul semnăturilor pe care colegii noştri le aşteaptă de la noi o să fie mai mare, iar o candidatură a domnului Diaconescu ne va ajuta în acest sens”, a precizat deputatul Niculina Mocioi.

Dan Diaconescu a candidat în decembrie 2012 pentru un post de deputat în Colegiul 6 Târgu Jiu, el pierzând însă atunci în faţa premierului Victor Ponta, care a fost ales pentru a treia oară parlamentar în colegiul respectiv.

Cele mai citite

Atalanta Bergamo a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0) în finala Europa League

Atalanta Bergamo a cucerit trofeul Europa League la fotbal, după ce a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0), miercuri seara, pe...

EXCLUSIV. Pasivitatea Ministerului Turismului a condus compania statului LIDO SA în faliment. Blat în favoarea afacerii fostului ministru Bogdan Drăgoi?

Numiri cu întârziere ale administratorilor speciali, schimbări suspecte ale acestora și lipsa unei apărări firești în instanțe sunt doar o parte dintre deciziile luate...

Interviul lui Volodimir Zelenski – bombă cu ceas pentru Occident

Se apropie Summitul aniversar al NATO de la Washington, din 9 -11 iulie 2024. Se împlinesc 75 de ani de la înființarea Alianței militare. Liderul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă