12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportDan Diaconescu anunţă “apocalipsa” pentru români după 2015

Dan Diaconescu anunţă “apocalipsa” pentru români după 2015

Românii vor avea un trai din ce în ce mai greu în România, ţinând cont de faptul că România va intra în zona euro în 2015, a explicat la Realitatea TV Dan Diaconescu.

“În opinia mea după 2012 va fi prăpăd. Iar intrarea în zona euro, după 2015, va fi o adevărată Apocalipsă pentru români. Să nu uităm că noi suntem cei care avem pensii şi salarii de 100 de euro, singurii din Europa. Între timp bulgarii se duc spre 200 de euro, croaţii au ajuns deja la 800,cehii, polonezii au 1.000 de euro. Noi trecem la euro şi românii vor primi, probabil, o bancnotă de 100 de euro sau nici atât şi va fi un adevărat prăpăd”, a declarat Dan Diaconescu.

Întrebat ce părere are despre activitatea premierului Emil Boc, Dan Diaconescu a declarat: “Eu vă spun sincer că nu se pricepe. Eu l-am cunoscut şi habar nu are de economia de piaţă. Şi e normal să nu se priceapă. El nu a avut niciun butic la viaţa lui deci nu se pricepe. Este un jurist foarte bun, dar eu niciodată în fruntea companiei mele nu aş putea să pun un jurist. (…) Domnul Boc a băgat această maşinărie, numită România, direct în faliment

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă