13.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportCum îşi mobilizează USL electoratul pentru parlamentare: Mesaje false despre Emil Boc...

Cum îşi mobilizează USL electoratul pentru parlamentare: Mesaje false despre Emil Boc prim-ministru sau o colaborare secretă PDL – Diaconescu

Conducerea centrală a USL a transmis membrilor săi modul în care să-şi structureze fiecare mesajele transmise public, până la alegerile parlamentare. Comunicatul a fost publicat de jurnalistul Dan Tăpălagă, pe contul său de Facebook, potrivit b1.ro.

Astfel, social democraţii şi liberalii trebuie să promoveze participarea românilor la scrutinul din 9 decembrie dar şi să lanseze informaţii că Traian Băsescu îl va propune pe Emil Boc dacă USL nu obţine 50% din mandate, sau că Vasile Blaga a încheiat un pact secret de colaborare după alegeri cu Dan Diaconescu.

Recomandări

· Aduceţi în discuţie că surse de la Cotroceni susţin că, dacă USL nu obţine 50% din mandate, Traian Băsescu îl va propune prim ministru pe Emil Boc.

· Menţionaţi că pe 15 septembrie 2012, Vasile Blaga a încheiat un pact secret de colaborarea după alegeri cu Dan Diaconescu.

· Nu aduceţi în discuţie tema suspendării, nici tema „statului de drept” şi nici MCV. Traian Băsescu vrea că dezbaterea să se mute pe aceste teme, pentru a sensibiliza factorii externi şi pentru a „acoperi” tema guvernării PDL.

· Dacă sunteţi întrebaţi despre subiectul pensiilor militare menţionaţi că unele astfel de pensii au fost recalculate greşit, iar USL doreşte să repare nedreptatea care s-a produs.

Documentul intern al USL este datat 15 noiembrie şi presupune mesajele pe care membrii PSD, PNL, PC trebuie să le transmită la dezbaterile televizate.

Potrivit lui Dan Tăpălagă, USl pune în circulaţie nişte minciuni tocmai pentru a-şi mobiliza electoratul, în condiţiile în care o parte din cei din USL nu se conformează cu mesajul partidului.

Cele mai citite

VIDEO. Madeira, insula “la modă” în 2024. În martie s-a atins un nou număr maxim de pasageri

Madeira este un arhipelag portughez din Atlanticul de Nord, aflat la vest de Maroc. În ultimii doi ani, insula este "asaltată" de turiști, dat...

VIDEO. Madeira, insula “la modă” în 2024. În martie s-a atins un nou număr maxim de pasageri

Madeira este un arhipelag portughez din Atlanticul de Nord, aflat la vest de Maroc. În ultimii doi ani, insula este "asaltată" de turiști, dat...

Dinamo și-a aflat adversara din semifinalele EHF European League

Dinamo Bucureşti și-a aflat adversara din semifinalele EHF European League. Astfel, conform tragerii la sorți de vineri, „Dulăii” se vor lupta pentru un loc...
Ultima oră
Pe aceeași temă