17.8 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSportCrin Antonescu a demisionat din funcţia din preşedinte al Senatului. Ponta: S-a...

Crin Antonescu a demisionat din funcţia din preşedinte al Senatului. Ponta: S-a sinucis!

Preşedintele PNL a anunţat în plenul Parlamentului că îşi dă demisia din funcţia de preşedinte al Senatului.

Crin Antonescu i-a cerut lui Victor Ponta să îşi dea amândoi demisia din funcţiile obţinute ca şi lideri ai alianţei USL.

“Domnule premier Victor Ponta, dumneavoastră vedeţi în prezenţa mea în fruntea Senatului semnul că USL mai există. Vă spun eu, USL nu mai există. Aveţi curaj, ca să ne convingem amândoi, să demisionăm amândoi din funcţiile pe care le-am obţinut la USL? Suntem aici, în plenul Parlamentului, e toată lumea, aveţi consilierii, presa. Eu demisionez frumos din preşedinţia Senatului, pe care mi-a dat-o USL, dumneavoastră, din funcţia de premier, pe care v-a dat-o USL”, a anunţat Antonescu în plenul reunit.

Citeşte şi: Dezbateri aprinse: Victor Ponta prezintă în Parlament noul Guvern

Crin Antonescu a precizat că nu crede că Victor Ponta are curaj să îşi dea demisia: “Dvs. dacă nu mai sunteţi prim-ministru, nu mai sunteţi nimic”.

Anterior, premierul Victorul Ponta l-a criticat pe Crin Antonescu că nu se poate sta în această poziţie spunând că nu mai există USL.

“Vreau să fie foarte clar: Uniunea Social-Liberală încă există sub diverse forme: cea mai vizibilă astăzi este aceea a celor doi preşedinţi, domnul preşedinte Antonescu şi domnul preşedinte Zgonea, care sunt aleşi de către majoritatea USL şi nu poţi să spui că nu mai există USL, dar să stai în poziţia USL-ului”, a spus Ponta, în plenul Parlamentului.

După această afirmaţie, Crin Antonescu a anunţat că demisionează din funcţia de preşedinte al Sernatului.

Victor Ponta a aplaudat acest gest şi a comentat scurt demisia liderului PNL, Crin Antonescu, de la conducerea Senatului, spunând : “S-a sinucis !”.

Parlamentarii PDL au strigat în plen demisia lui Victor Ponta. Premierul a luat din nou cuvântul pentru a da asigurări că nu va demisiona.

Cele mai citite

Un iranian cu mandat de arestare în Emiratele Arabe Unite este protejat de …DIICOT

La ora actuală, serviciile de informații de la noi sunt în alertă pentru că un cetățean iranian care a escrocat băncile din Emiratele...

Milionarii de la One Properties United, campanie publicitară dubioasă în mass-media! În paralel, vor să ne închidă gura

Ziarul Financiar insistă cu o declarație a lui Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties, prin care se sugerează că un fond elvețian de...

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...
Ultima oră
Pe aceeași temă