14.4 C
București
luni, 3 octombrie 2022
AcasăSportFotbalCine va lipsi din lotul României pentru etapa cu Islanda, Liechtenstein, Macedonia...

Cine va lipsi din lotul României pentru etapa cu Islanda, Liechtenstein, Macedonia de Nord

Florin Tănase nu va juca în meciurile naționalei României cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord pentru că a suferit o accidentare. Tricolorii au plecat marți după-amiaza în Islanda.

În ultima partidă disputată cu FCSB în Liga 1, Florin Tănase a suferit o accidentare la glezna dreaptă, potrivit FRF. Acesta a venit la convocarea lui Mirel Rădoi la echipa națională și a efectuat luni investigațiile coordonate de staff-ul medical al tricolorilor.

„Din păcate, concluziile au indicat faptul că Tănase nu poate fi apt pentru partidele României cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord. Florin a părăsit cantonamentul de la Mogoșoaia, astfel că lotul tricolorilor rămâne format din 25 de jucători”, a anunțat FRF.

Marți după-amiaza, delegația României a decolat spre Islanda.

Meciurile României vor fi joi, de la ora 21.45, cu Islanda, la Reykjavik, apoi în 5 septembrie, cu Liechtenstein, pe Arena Națională, și în 8 septembrie, la Skopje cu Macedonia de Nord.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Cum s-au furat 200000 de lei dintr-un aparat SelfPay aflat chiar în curtea Poliției Galați

Un bărbat a furat suma de 200000 de lei dintr-un aparat SelfPay aflat într-un container din curtea Poliției Galați. Conform polițiștilor din Galaţi care anchetează...

Iohannis a semnat decretul de numire a Ligiei Deca, în funcția de Ministru al Educației

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul prin care Ligia Deca a fost numită în funcţia de ministru al Educaţiei. De asemenea, şeful statului...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 222. Germania va livra Ucrainei sisteme antiaeriene

Germania va livra Ucrainei sisteme antiaeriene, a anunțat ministrul german al Apărării, Christine Lambrecht, cu prilejul vizitei sale în orașul Odessa din Ucraina. Vizita la...
Ultima oră
Pe aceeași temă