17.1 C
București
vineri, 26 mai 2023
AcasăSportFotbalCine va lipsi din lotul României pentru etapa cu Islanda, Liechtenstein, Macedonia...

Cine va lipsi din lotul României pentru etapa cu Islanda, Liechtenstein, Macedonia de Nord

Florin Tănase nu va juca în meciurile naționalei României cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord pentru că a suferit o accidentare. Tricolorii au plecat marți după-amiaza în Islanda.

În ultima partidă disputată cu FCSB în Liga 1, Florin Tănase a suferit o accidentare la glezna dreaptă, potrivit FRF. Acesta a venit la convocarea lui Mirel Rădoi la echipa națională și a efectuat luni investigațiile coordonate de staff-ul medical al tricolorilor.

„Din păcate, concluziile au indicat faptul că Tănase nu poate fi apt pentru partidele României cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord. Florin a părăsit cantonamentul de la Mogoșoaia, astfel că lotul tricolorilor rămâne format din 25 de jucători”, a anunțat FRF.

Marți după-amiaza, delegația României a decolat spre Islanda.

Meciurile României vor fi joi, de la ora 21.45, cu Islanda, la Reykjavik, apoi în 5 septembrie, cu Liechtenstein, pe Arena Națională, și în 8 septembrie, la Skopje cu Macedonia de Nord.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Estul poate salva Vestul (I)

Dacă pe timpul sovietelor, țările din Estul Europei au fost etatizate și comunizate prin dictatul forței Uniunii Sovietice, după căderea Cortinei de fier, euro-atlantiștii...
Ultima oră
Pe aceeași temă