13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportFotbalCine va lipsi din lotul României pentru etapa cu Islanda, Liechtenstein, Macedonia...

Cine va lipsi din lotul României pentru etapa cu Islanda, Liechtenstein, Macedonia de Nord

Florin Tănase nu va juca în meciurile naționalei României cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord pentru că a suferit o accidentare. Tricolorii au plecat marți după-amiaza în Islanda.

În ultima partidă disputată cu FCSB în Liga 1, Florin Tănase a suferit o accidentare la glezna dreaptă, potrivit FRF. Acesta a venit la convocarea lui Mirel Rădoi la echipa națională și a efectuat luni investigațiile coordonate de staff-ul medical al tricolorilor.

„Din păcate, concluziile au indicat faptul că Tănase nu poate fi apt pentru partidele României cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord. Florin a părăsit cantonamentul de la Mogoșoaia, astfel că lotul tricolorilor rămâne format din 25 de jucători”, a anunțat FRF.

Marți după-amiaza, delegația României a decolat spre Islanda.

Meciurile României vor fi joi, de la ora 21.45, cu Islanda, la Reykjavik, apoi în 5 septembrie, cu Liechtenstein, pe Arena Națională, și în 8 septembrie, la Skopje cu Macedonia de Nord.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...
Ultima oră
Pe aceeași temă