11 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSport“Cel mai frumos portret posibil” al candidaţilor la Sectorul 2

“Cel mai frumos portret posibil” al candidaţilor la Sectorul 2

Generalul UNPR Neculai Onţau, s-a ascuns în spatele unui zid de muţenie, refuzând orice dialog cu RL, iar candidatul creditat cu locul doi în opţiunile de vot, s-a evaporat. Contactabil în Sectorul 2 este doar candidatul de pe poziţia trei, care s-a dovedit flămând să vorbească despre sine: 

Dragoş Frumosu, candidatul orbilor şi surdomuţilor

Imaginea proiectată în rândul maselor: Am vrut să arătăm că lucrăturile din partea lui Onţanu au fost puternice. E un om care a trădat PDL şi s-a dus după ciolan. Un om al Armatei Române nu poate fi trădător. E o ruşine pentru Armata Română şi oamenii trebuie să cunoască asta. Nu am ales un slogan agresiv neapărat pentru a câştiga, ci pentru a atrage atenţia asupra omului Onţanu.

Cine a avut ideea mesajului electoral: Nu ştiu exact, dar ideea sloganului nu era să mă prezinte pe mine. Pot să fac asta şi singur. Am 53 de ani, am lucrat în industria alimentară şi sunt un om foarte sincer.

Cât a costat campania: „Nu m-a costat mai mult de 10.000 de euro. Nu am nici măcar un banner, dar nu pentru că nu mi-aş fi făcut, ci fiindcă nu m-a lăsat Onţanu să le pun. Am comandat 150 de steaguri, 150 de bannere, 100.000 de pliante şi câteva sute de afişe. Nu le vedeţi nicăieri pentru că Onţanu a folosit ADP-ul şi o firmă de pază care ne-a compromis totul. În condiţiile acestea, am mers mai mult pe întâlniri directe cu cetăţenii din sectorul 2. Am avut întâlniri cu surdomuţii, cu orbii, cu profesorii. Am mers pe jos, ştiţi cum se zice, «door to door».

Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă