18.9 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportCe spune Ponta despre Boc şi încrederea românilor în Guvern

Ce spune Ponta despre Boc şi încrederea românilor în Guvern

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, în şedinţă de Guvern, că în ceea ce priveşte încrederea românilor în Executivul actual există un trend pozitiv.

”Ştiu că e ruşinos să mă compar cu celelalte Guverne, dar Boc avea doar 10%”, a precizat premierul în legătură cu ultimele date ale Eurobarometrului care arată că Guvernul Ponta beneficiază de încrederea a aproximativ 30% dintre români.

”Vreau sa ne comparăm cu noi înşine. În noiembrie aveam 20%, deci există un sprijin important si un trend pozitiv”, a mai spus Victor Ponta.

Potrivit sondajului Eurobarometru, realizat în luna mai şi dat publicităţii marţi, 26% din români afirmă că au încredere în Guvern.

Doar 16% au încredere în Parlamentul de la Bucureşti, iar a nivelul UE, 71% din cetăţenii europeni declară că nu au încredere în guvernele din ţările lor şi 66% şi-au exprimat neîncrederea cu privire la parlamentele naţionale.

Citeşte şi Eurobarometru: Peste două treimi din români NU AU ÎNCREDERE în Guvern

Eurobarometru: 9 din 10 români consideră că economia naţională merge prost

Cele mai citite

Alexandru Rafila e convins: “Calitatea asistenţei medicale se va îmbunătăţi simţitor”

La ceremonia oficială de inaugurare a lucrărilor de construcție a Spitalului Regional de Urgență Cluj, desfășurată sâmbătă, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a subliniat că...

O bonă din București a lovit copilul pe care îl avea în grijă. Femeia a fost reținută

Vineri, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 22 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele...

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...
Ultima oră
Pe aceeași temă